RETETA PRIMAVARA ...

Discutii despre nade si momeli - bile, mixuri, seminte, pregatire, componenta, conservare, retete, rezultatele lor etc

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Avatar utilizator
radumatica
veteran
Mesaje: 632
Membru din: 26 Dec 2005 21:39

Mesaj de radumatica » 02 Mar 2007 22:19

Daca asa pui problema si deoresti neaparat un raspuns,...,ti-l dau...live.
....Ptr. ca asa vrea P***(pana )ta ..de pescuitor :lol: :lol: :lol: .
Dar poti incerca.... 8)(ma refer la sarea de mare...)
Practica , pe balta se face!!!

nick h.
senior member
Mesaje: 462
Membru din: 01 Iul 2003 10:53

Mesaj de nick h. » 02 Mar 2007 22:23

stii ca sunt deschis la sugestii, dar daca-mi spui de ce e mai buna sarea de mare decat celelalte, ma duc maine si-mi iau o punga de un kil. :lol:

@baitrunner

baga mare cu mixu si spune-ne ce rezultate ai avut. Ia-ti de rezerva un kil de ready made :mrgreen:

nick h.
senior member
Mesaje: 462
Membru din: 01 Iul 2003 10:53

Mesaj de nick h. » 02 Mar 2007 22:26

ready made rules :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Avatar utilizator
radumatica
veteran
Mesaje: 632
Membru din: 26 Dec 2005 21:39

Mesaj de radumatica » 02 Mar 2007 22:56

Baieti... :lol: :mrgreen: ..step by step... :lol:
Practica , pe balta se face!!!

bala
member
Mesaje: 163
Membru din: 04 Iul 2006 18:59

Re: RETETA PRIMAVARA ...

Mesaj de bala » 02 Mar 2007 23:51

baitrunner scrie:Va rog sa ma ajutati cu pareri despre aceasta reteta...as vrea s-o folosesc in primavara.

200g gris
200g faina de peste
100g izolat de soia
100g caseina
100g Robin R
100g mancare pasarele intregi
100g mancare pasarele macinata
50g faina orez
50g faina ficat

10 oua
15 ml CSL
15 ml Multimino
10g betaina
5 ml aroma squid
1 lingurita praf de usturoi


Va multumesc !
Fire intinse...
1. as inlocui caseina cu caseinat de calciu care este mult mai solubil in apa rece si mult mai digerabil
2.faina de orez 50 g= inutila
3.ai destula proteina din faina de peste,soia ,caseinat...asa ca faina de ficat 50 g=inutila
4.o granulometrie cat mai mare e buna pe apa rece,dar daca ai probleme la rulat mai scoate din semintele intregi...
5. mai degraba as merge pe o aroma dulce,fructata ,decat pe carne....
6.betaina la sfarsit pudrata pe bile
7.1-2 lingurite de sare la kg de mix,evidentiaza fainurile si ceva dulcegarie(indulcitor,melasa....)
spor la treba

Avatar utilizator
radumatica
veteran
Mesaje: 632
Membru din: 26 Dec 2005 21:39

Mesaj de radumatica » 03 Mar 2007 00:19

De ce toate postarile si retetela de pe forum contin gris?
Eu personal nu sunt de acord si nu concep ca retetele de primavara(si nu numai)sa contina acest ...ingredient.... :shock:(gris?) :shock:
Practica , pe balta se face!!!

Avatar utilizator
freecarp
veteran
Mesaje: 751
Membru din: 23 Oct 2005 21:12
Localitate: Gummersbach/Germania

Mesaj de freecarp » 03 Mar 2007 00:25

grisul leaga bine ,este ieftin,bun se gseste aproape peste tot!

Avatar utilizator
Dan Pop-Coman
veteran
Mesaje: 533
Membru din: 12 Sep 2006 22:43
Localitate: Lugoj
Contact:

Mesaj de Dan Pop-Coman » 03 Mar 2007 21:34

Mi este si usor digerabil si place crapului mult.

Avatar utilizator
PIRVU RICHARD
junior member
Mesaje: 39
Membru din: 04 Iun 2005 15:52
Localitate: la calamine (belgia)

reteta de primavara

Mesaj de PIRVU RICHARD » 15 Mar 2007 23:00

Parerea mea este ca acum cand apele sunt sub 12 grade ar trebui sa pui bazele pe carbohidrati in detrimentul proteinei. Si atunci reteta ar arata asa: 250g-gris
250g-faina de porumb
200g-faina de soia prajita
200g-lapte praf
50g-seminte pasarele macinate
50g-seminte pasarele intregi

10ml aroma
una lingurita de sare
10ml indulcitor

Te sfatuiesc sa-ti pastrezi cateva bile nefierte pt rig(atractie maxima).

nch
junior member
Mesaje: 88
Membru din: 04 Aug 2005 09:32

Mesaj de nch » 19 Mar 2007 00:03

nick h. scrie:In loc de sare neiodata,recomand "calduros" sare de mare...

care-i spilul cu sarea de marea :lol: :lol: :lol:

ready made= purtator de aroma.
Din cate am auzit (fara sa ma dau rotund) sarea de mare e ceva mai complexa decat sarea (NaCl) obisnuita....cica sarea de mare ar contine saruri de Fe,Cu,Au,Ag....etc ....dar ar fi vorba despre sarea de mare nerafinata!....nu ma pricep la chimie.
Daca e vreun chimist pe aici sa ne lamureasca si pe noi....si eu as merge pe sarea de mare si pe zaharul burun....daca te tine buzunarul :P
Atat zaharul cat si sarea sunt potentiatori de aroma.....asta o stie toata lumea....

Scrie răspuns