RETETA PRIMAVARA ...
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
- radumatica
- veteran
- Mesaje: 632
- Membru din: 26 Dec 2005 21:39
- radumatica
- veteran
- Mesaje: 632
- Membru din: 26 Dec 2005 21:39
Re: RETETA PRIMAVARA ...
1. as inlocui caseina cu caseinat de calciu care este mult mai solubil in apa rece si mult mai digerabilbaitrunner scrie:Va rog sa ma ajutati cu pareri despre aceasta reteta...as vrea s-o folosesc in primavara.
200g gris
200g faina de peste
100g izolat de soia
100g caseina
100g Robin R
100g mancare pasarele intregi
100g mancare pasarele macinata
50g faina orez
50g faina ficat
10 oua
15 ml CSL
15 ml Multimino
10g betaina
5 ml aroma squid
1 lingurita praf de usturoi
Va multumesc !
Fire intinse...
2.faina de orez 50 g= inutila
3.ai destula proteina din faina de peste,soia ,caseinat...asa ca faina de ficat 50 g=inutila
4.o granulometrie cat mai mare e buna pe apa rece,dar daca ai probleme la rulat mai scoate din semintele intregi...
5. mai degraba as merge pe o aroma dulce,fructata ,decat pe carne....
6.betaina la sfarsit pudrata pe bile
7.1-2 lingurite de sare la kg de mix,evidentiaza fainurile si ceva dulcegarie(indulcitor,melasa....)
spor la treba
- radumatica
- veteran
- Mesaje: 632
- Membru din: 26 Dec 2005 21:39
- Dan Pop-Coman
- veteran
- Mesaje: 533
- Membru din: 12 Sep 2006 22:43
- Localitate: Lugoj
- Contact:
- PIRVU RICHARD
- junior member
- Mesaje: 39
- Membru din: 04 Iun 2005 15:52
- Localitate: la calamine (belgia)
reteta de primavara
Parerea mea este ca acum cand apele sunt sub 12 grade ar trebui sa pui bazele pe carbohidrati in detrimentul proteinei. Si atunci reteta ar arata asa: 250g-gris
250g-faina de porumb
200g-faina de soia prajita
200g-lapte praf
50g-seminte pasarele macinate
50g-seminte pasarele intregi
10ml aroma
una lingurita de sare
10ml indulcitor
Te sfatuiesc sa-ti pastrezi cateva bile nefierte pt rig(atractie maxima).
250g-faina de porumb
200g-faina de soia prajita
200g-lapte praf
50g-seminte pasarele macinate
50g-seminte pasarele intregi
10ml aroma
una lingurita de sare
10ml indulcitor
Te sfatuiesc sa-ti pastrezi cateva bile nefierte pt rig(atractie maxima).
Din cate am auzit (fara sa ma dau rotund) sarea de mare e ceva mai complexa decat sarea (NaCl) obisnuita....cica sarea de mare ar contine saruri de Fe,Cu,Au,Ag....etc ....dar ar fi vorba despre sarea de mare nerafinata!....nu ma pricep la chimie.nick h. scrie:In loc de sare neiodata,recomand "calduros" sare de mare...
care-i spilul cu sarea de marea
ready made= purtator de aroma.
Daca e vreun chimist pe aici sa ne lamureasca si pe noi....si eu as merge pe sarea de mare si pe zaharul burun....daca te tine buzunarul
Atat zaharul cat si sarea sunt potentiatori de aroma.....asta o stie toata lumea....