dynamite baits

Discutii despre nade si momeli - bile, mixuri, seminte, pregatire, componenta, conservare, retete, rezultatele lor etc

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Avatar utilizator
florioro
veteran
Mesaje: 654
Membru din: 14 Apr 2005 07:47
Contact:

Mesaj de florioro » 25 Iul 2008 21:21

@Laviniu

Modalitatea de nadire este in functie de densitatea pestilor, marimea acestora, obisnuita lor cu boiliesurile si nu in ultimul rand marimea crapilor pe care ii vizezi.

Daca este densitate mare de crap mic si foarte putine exemplare mari, atunci evit sa folosesc semintele pentru ca am observat ca atrage foarte repede pestele mic. Prefer sa nadesc cu boiliesuri intregi, boiliesuri sparte in cantitate mica si ceva pellete cu dizolvare lenta. Evit de asemenea sa folosesc atractanti in cantitati mari.

Daca densitatea de peste mare este foarte buna, atunci poti folosi semintele, pellete, groundbaits si lichide atractante (in cantitate moderata) pentru atractie rapida. In aceasta situatie cateodata de "lene" prefer sa momesc numai cu boiliesuri.

In situatia in care vrei cu orice pret sa ai activitate pe orice balta si nu vizezi numai crapii mari, atunci este indicat sa folosesti semintele, peletele, groundbaits, spartura de boilies(cantitate mare) si atractantii.

Este cred imposibil sa creezi un cliseu valabil pe toate baltile, dar poate fi un punct de plecare.
Totul pentru crap
www.crap.com.ro

Avatar utilizator
alex_mures
veteran
Mesaje: 593
Membru din: 23 Ian 2008 20:35
Localitate: TG-MURES
Contact:

Mesaj de alex_mures » 28 Iul 2008 20:45

fara sa fac reclama mascata pot zice ca la Livada bilele The Source bine dipuite cu o saptamana inainte cu lichidul nutritiv The Source au dat roade.

Scrie răspuns