casia

Discutii despre nade si momeli - bile, mixuri, seminte, pregatire, componenta, conservare, retete, rezultatele lor etc

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
morun
junior member
Mesaje: 32
Membru din: 16 Aug 2007 17:00

casia

Mesaj de morun » 11 Sep 2007 22:51

a folosit cineva aroma de casia? are un miros puternic ca de scortisoara, am auzit ca se poate folosi in amestec cu melasa.
ce aroma este mai eficace? cea pe baza de ulei sau cea pe baza de alcool?

DANEZU
member
Mesaje: 224
Membru din: 14 Iun 2006 18:21
Localitate: BUCURESTI

Mesaj de DANEZU » 12 Sep 2007 06:09

depinde de perioada in care pescuiesti, cand e mai rece merge cu alcool si pe caldura mare ceea ce nu mai este cazul, pe baza de ulei.
DUMNEZEU ESTE PESCAR !!!
www.clubul-pescarilor.ro

morun
junior member
Mesaje: 32
Membru din: 16 Aug 2007 17:00

Mesaj de morun » 13 Sep 2007 16:05

multumesc pt informatie

Avatar utilizator
teacher64
veteran
Mesaje: 768
Membru din: 03 Mar 2007 12:25
Localitate: Timisoara
Contact:

Mesaj de teacher64 » 13 Sep 2007 20:04

Intrebare off-topic, dar sa ne lamurim: alcoolul etilic e atractant in sine, sau doar solvent/purtator de arome? Intreb pentru a intrerupe polemica cu un prieten pescar, care pretinde ca "taria" din palinka, aromatizanti, etc, e cea care atrage crapii :shock:
Multi chemati, putini alesi...(Pestii!!!) :))

ticu
Moderator
Mesaje: 605
Membru din: 30 Aug 2006 19:06
Localitate: Lugoj
Contact:

Mesaj de ticu » 14 Sep 2007 06:25

Aalcoolul etilic nu este aromatizant,este solvent,are rolul de-a dispersa mai rapid aromele pe apa rece.

Scrie răspuns