Discutii despre nade si momeli - bile, mixuri, seminte, pregatire, componenta, conservare, retete, rezultatele lor etc
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
catalin90
- new member
- Mesaje: 16
- Membru din: 02 Mai 2008 18:32
Mesaj
de catalin90 » 12 Mai 2008 21:01
CUM SA PREPAR PORUMBUL IN ACEST SEZON ,PENTRU O BALTA LA CARE PREDOMINA AMURUL?? AJUTATI-MA CU CEVA RETETE,VA ROG!
MULTUMESC ANTICIPAT!

-
nutrabite
- new member
- Mesaje: 11
- Membru din: 05 Feb 2008 12:45
- Localitate: Pe Ponton
-
Contact:
Mesaj
de nutrabite » 12 Mai 2008 21:17
Evita orice pe baza de carne (fishmeal, peshte), incerca o nada de tip birdfood, bogata in cereale semintze etc. Indulcitorul nu trebuie sa lipseasca din nada shi nu in ultimul rand laptele praf care realizeaza efectul de "nor" in jurul particulelor mai mari shi in jurul momelii de pe carlig. Ar mai fii cate ceva de adaugat dar in principiu asta baza de la care trebue sa pleci cand pescuieshti dupa amur. In privintza modului de preparare a porumbului, ar trebuii sa respectzi cam aceleashi componente. In lichidul ( de preferat apa din lacul in care pescuieshti) cu care o sa hidratezi semintele nu trebuie sa lipseasca indulcitorul (zahar, melasa, etc.) un aditiv ar fii bine venit dar si el trebuie sa respecte aceiashi regula (dulce shi pe baza de cereale sau fructe) si nu in ultimul rand o aroma fructata. Cu o combinatzie ce acest gen nu prea potzi da gresh cand vine vorba de amur!
RobertNicolae