curiozitate ?
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
- junior member
curiozitate ?
salut si fire intinse
as vrea sa va intreb daca ati pescui pe o balta care nu a fost pescuita cu boiles, sau foarte putin cam ce arome , atractanti ati folosi ?
as vrea sa va intreb daca ati pescui pe o balta care nu a fost pescuita cu boiles, sau foarte putin cam ce arome , atractanti ati folosi ?
- vladut mateianu
- veteran
solubile. solubile .solubile. pe pat de seminte.....si poti avea surprize placute ! 

- Senzor Planet - Nada si Momeli de Pescuit
- Crapmania.ro - Pescuit la Crap
Domnule Valdut ,dintre solubile -porumb, squid & octopus , s & o strawberry care ar fi cele mai indicate - sa fie cele de porumb ? si patul de seminte poate fi ceva gen semix sau amix ? , in cazul in care pe aceea balta unde pescuiesc se poate nadi numai cu barcuta ( iar eu nu detin asa ceva ) ce metoda imi recomandati , sa trag mai multe bile pe banda solubila , saculet solubil pt spartura
Daca nu a fost dat cu boiles, precis crapul este obisnuit cu porumbul.
Deci incerca cu boilesuri de porumb, de 15mm, am testat aceasta varianta si a dat rezultat.
Ca sa reduci si mai tare din suspiciunea crapului, modifica forma boilesului prin cioplire, sau pune 2 jumatati cap la cap.
Uite de exemplu, in weekend am facut testul care este publicat pe forum. Pe balta care am pescuit nu s-a prins niciodata peste la boiles, dar se prinde f. bine la porumb.
Deci am folosit montura in cauza cu o jumatate de boiles bottom si o spuma flotanta, pentru a o face pop-up. Culmea, a dat rezultat.
Nu trebuie sa folosesti neaparat aceasta montura, ti-am dat numai un exemplu..

P.S. Montura este facuta cu elastic !
Deci incerca cu boilesuri de porumb, de 15mm, am testat aceasta varianta si a dat rezultat.
Ca sa reduci si mai tare din suspiciunea crapului, modifica forma boilesului prin cioplire, sau pune 2 jumatati cap la cap.
Uite de exemplu, in weekend am facut testul care este publicat pe forum. Pe balta care am pescuit nu s-a prins niciodata peste la boiles, dar se prinde f. bine la porumb.
Deci am folosit montura in cauza cu o jumatate de boiles bottom si o spuma flotanta, pentru a o face pop-up. Culmea, a dat rezultat.
Nu trebuie sa folosesti neaparat aceasta montura, ti-am dat numai un exemplu..

P.S. Montura este facuta cu elastic !

Razvan Grindean
- carp addicted-
- carp addicted-
-
- senior member
Intrebare
Matrix,ce intelegi cind spui " boiliesuri de porumb "?
Orice s-ar intimpla fii om,peste n-ai cum sa devii!
- danicristi_79
- senior member