LAPTE DE PORUMB
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
LAPTE DE PORUMB
Fiind incepator in pescuititul crapului, intreb si eu pe acei pescari rutinati, cum se foloseste LAPTELE DE PORUMB ?
LAPTE DE PORUMB
Dar cum? se fierbe purumbul in acest lapte, se amesteca cu nada?
- Madalin Dirla
- member
- Tilea Gabriel
- Moderator
Re: LAPTE DE PORUMB
In nici un caz nu este pentru porumb .bebeu scrie:Dar cum? se fierbe purumbul in acest lapte, se amesteca cu nada?
Powered by two rods
- Dan Cristian
- veteran
Laptele de porumb se foloseste la prepararea momelii, dar si a nadei (se foloseste diluat). Astfel il poti folosi in compozitia boilies-urilor (solubile), dar si la prepararea bulgarilor de nada. Marele lui avantaj consta, in faptul ca "leaga" mix-ul foarte bine.bebeu scrie:Fiind incepator in pescuititul crapului, intreb si eu pe acei pescari rutinati, cum se foloseste LAPTELE DE PORUMB ?
- cornelserbu
- senior member
supranumitul "lapte de porumb" este scos pe piata de mai multi intreprinzatori, iar singura calitate comuna este aceea de liant...este insa unul care are si alte calitati si deaceea il folosesc majoritatea pescarilor de competitie la prepararea bilies-urilor solubile. Ca sa reusesti sa-l folosesti asa cum trebuie, e bine sa ceri sfatul direct fabricantului, pentru ca, altfel, ai sa spui la fel ca Dan Cristian ca leaga mixul...o fi incercat si cu BFM ?????
- Dan Cristian
- veteran
Ati reusit sa bagati in ceatza totala pe bietul om!bebeu scrie:Fiind incepator in pescuititul crapului, intreb si eu pe acei pescari rutinati, cum se foloseste LAPTELE DE PORUMB ?

Bebeu: daca tot esti pe la nceputuri, foloseste boiliesuri gata facute de altii. Cele solubile home-made, chiar cu lapte de porumb de la Tata Nitu, nu-s la indemana oricui.
Multi chemati, putini alesi...(Pestii!!!) :))