de unde pot cumpara sirop de porumb
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
de unde pot cumpara sirop de porumb
nu reusesc sa gasesc acest produs pe piata.daca are cineva idee unde pot casi il rog din suflet sa ma ajute.este un indulcitor si se pare este echivalentul laptelui de porumb.va multumesc
sa pretuim natura
-
- member
De unde pot cumpara sirop de porumb
CC MOORE .Nu vreau sa fac reclama, dar ce vrei sa faci cu el, sa prinzi un PESTE MARE?
nu unul ci mai multi
...vreau sa il folosesc pt prepararea porumbului.multumesc pt recomandare dar exista si sirop de porumb care se poate folosi si in consumul uman, si este de vreo 3 ori mai ieftin decat laptele de porumb.problema e ca pe site-urile de afara se discuta despre el dar la noi nu am reusit sa gasesc.va mai astept cu pareri 

sa pretuim natura
.
sirop de porumb = GLUCOZA de porumb.....cauta si vei gasi 

.
Alex, de ASTA sunt prietenii...sa se ajute, nu?alex_moso scrie:mosharule de fiecare data ma salvezi.ai idee de unde se poate cumpara?am cautat pe google si n-am gasit nimic

Stiu ca se gaseste prin CORA, METRO...etc. Ia legatuta cu DANEZU, el stie mai bine unde se gaseste

te astept co'

-
- senior member
exact
Domnule Cristian Surdu,aveti dreptate 50%.
Orice s-ar intimpla fii om,peste n-ai cum sa devii!
- marius.tim
- veteran
Incearca Mais sucre de la Sensas poate ai o surpriza placuta...alex_moso scrie:am fost la metro dar nu am gasit nimic:(...o sa mai caut prin hypermarketuri sau as putea incerca la o cofetarie, desi nu cred ca cei de acolo imi vor spune de unde il achizitioneaza...daca nu, raman la laptele de porumb consacrat, al unui coleg de site

Team Select Bait Romania