Discutii despre nade si momeli - bile, mixuri, seminte, pregatire, componenta, conservare, retete, rezultatele lor etc
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
alex_mures
- veteran
- Mesaje: 593
- Membru din: 23 Ian 2008 20:35
- Localitate: TG-MURES
-
Contact:
Mesaj
de alex_mures » 13 Aug 2008 10:29
este o masina de facut carnati de casa din inox special facut de catre un strungar,cap. cam 2 kile de mix si in 1 minut pot sa le fac carnati.
Parerea mea ca un strungar bun poate sa il faca,daca nu vad ce pot face...pretul anul trecut a fost de 250ron

-
Sionut
- senior member
- Mesaje: 450
- Membru din: 23 Apr 2003 12:58
- Localitate: Popesti-Leordeni
Mesaj
de Sionut » 13 Aug 2008 11:55
-
Sionut
- senior member
- Mesaje: 450
- Membru din: 23 Apr 2003 12:58
- Localitate: Popesti-Leordeni
Mesaj
de Sionut » 13 Aug 2008 11:58
@Alex,
daca mai poti face rost de una, as fi interesat.
-
flycarp
- senior member
- Mesaje: 405
- Membru din: 08 Oct 2007 18:51
Mesaj
de flycarp » 13 Aug 2008 12:36
@alex
ofer 3 milioane

-
alex_mures
- veteran
- Mesaje: 593
- Membru din: 23 Ian 2008 20:35
- Localitate: TG-MURES
-
Contact:
Mesaj
de alex_mures » 13 Aug 2008 13:27
una la mana ca de sarbatorile de iarna dupa o spalare buna se poate folosi ca masina de umplut carnati

Carnati cu aroma de Somon

-
Sionut
- senior member
- Mesaje: 450
- Membru din: 23 Apr 2003 12:58
- Localitate: Popesti-Leordeni
Mesaj
de Sionut » 13 Aug 2008 13:51
pai dupa aia merge un mix de Frankfurter Sausage

-
Vali Vesa
- maniac
- Mesaje: 1071
- Membru din: 20 Ian 2005 16:02
- Localitate: Constanta
-
Contact:
Mesaj
de Vali Vesa » 13 Aug 2008 17:23
@Alex,
nu merge greu daca are o singura duza (sau diuza, cum ii spune...)?
cred ca ar merge mai usor cu 4. crezi ca se poate? ma bag si eu la una???
-
mosharu
- maniac
- Mesaje: 2545
- Membru din: 20 Apr 2007 17:14
- Localitate: Bucuresti
-
Contact:
Mesaj
de mosharu » 13 Aug 2008 17:57

fa-l tu.......
eu am alte accesorii de vanzare la CRAP-ONE.ro

-
florincj
- senior member
- Mesaje: 337
- Membru din: 14 Feb 2008 14:08
- Localitate: Cluj-Napoca
Mesaj
de florincj » 13 Aug 2008 18:11
Alex i-ai ,, zapacit '' !
In Ardeal fiecare familie are asa ceva in casa cand taie porcul de Craciun, sau o imprumuta de la vecini .
Personal , imprumut de la cumnatul meu o masina electrica de tocat carne cu 3 stuturi ( diuze) adabtabile cu diametre diferite , e super rapida dar capacitate intr-adevar mai mica , cumparata de la Metro cu 240 de lei
Avantajul celei facute de un strungar e controlul pe care il ai asupra carnatului cand iese pe teava .Butonul nu stie decat pornit -oprit !
Alex , facem firma de productie si le vindem pe baza de comanda !

-
mosharu
- maniac
- Mesaje: 2545
- Membru din: 20 Apr 2007 17:14
- Localitate: Bucuresti
-
Contact:
Mesaj
de mosharu » 13 Aug 2008 18:24
carprom scrie:ok,ok,ok...
Ptr cei ce isi fac bilele singuri, pot proceda in felul urmator:
Scoti bilele din apa sau abur si pui Betaina pe ele,in timp ce se usca, absorb betaina in ele.
Sau cum spunea si Alex, adaugi Betaina in partea lichida(oua), preferabil este Betaina Lichida.
Toate astea ajuta numai in cazul in care Betaina este naturala (Trimethylglycin- Glycinbetain) in schimb la cea sintetica Hydrochlorid(HCI) poti face ce vrei, ca tot degeaba

Herr Bruno...iar dai din casa
La solubile...cum bag betaina in ele?
