boiles de pus in ac (how to use ?)
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
boiles de pus in ac (how to use ?)
mi-am luat un borcan de boiles solubil de pus in ac dar nu reusesc sa montez bilele pe ac. am constatat ca bilele sunt destul de tari si nu intra decat putin varful acului.
exista vreo tehnica mai speciala de pus acet tip de bile in ac sau ma apuc sa le gauresc cu burghiul si le trag pe fir pana pe ac ?
exista vreo tehnica mai speciala de pus acet tip de bile in ac sau ma apuc sa le gauresc cu burghiul si le trag pe fir pana pe ac ?
- alex_mures
- veteran
solubile pentru carlig exact asa scrie
eu am cerut de pus in carlig deci cred ca nu a gresit omul :). puteam sa iau si pasta si sa imi fac singur bilele
uite si o poza

http://senzor-team.ro/produse.php?id=37&id2=37#814 PLANET IMPACT
sincer eu ma asteptam sa dau peste niste bile din "plastilina" :)
eu am cerut de pus in carlig deci cred ca nu a gresit omul :). puteam sa iau si pasta si sa imi fac singur bilele
uite si o poza

http://senzor-team.ro/produse.php?id=37&id2=37#814 PLANET IMPACT
sincer eu ma asteptam sa dau peste niste bile din "plastilina" :)
- alex_mures
- veteran
is bile de pus pe fir de par nicidecum in carlig
Bruno
Bruno

Planet Impact - pasta solubila pentru carlig
Este exact acelasi material folosit pentru producerea boiliesurilor solubile PLANET IMPACT. Contine aroma, atractanti, vitamine, minerale, betaina. Este conceputa pentru invelirea momelii de la carlig, careia ii sporeste atractivitatea.
Ultima oară modificat 23 Aug 2008 20:29 de către alex_mures, modificat 1 dată în total.
- Vlad_Colceriu
- veteran
- Vlad_Colceriu
- veteran
thanks guys.
in fine, am fost indus in eroare de "carligul" din nume pt ca eu de obicei ce folosesc la nadit pun si in ac
oricum ar trebui sa mai citesc si eu ce scrie pe ambalaj inainte sa cumpar . o chestie similara am patit si cu instalarea portbagajului pe masina; dupa 3 ore de stat in canicula si invartit pe toate partile am gasit si manualul de instalare cu toate detaliile.
ehh...nu'i bai. bine ca nu mi-am infipt vreun ac in deget in incercarea disperata de a pune bila pe ac
in fine, am fost indus in eroare de "carligul" din nume pt ca eu de obicei ce folosesc la nadit pun si in ac

oricum ar trebui sa mai citesc si eu ce scrie pe ambalaj inainte sa cumpar . o chestie similara am patit si cu instalarea portbagajului pe masina; dupa 3 ore de stat in canicula si invartit pe toate partile am gasit si manualul de instalare cu toate detaliile.
ehh...nu'i bai. bine ca nu mi-am infipt vreun ac in deget in incercarea disperata de a pune bila pe ac