Porumb pentru fir de par.
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
- butuc_alexandru
- member
- Mesaje: 206
- Membru din: 08 Dec 2008 23:05
- Localitate: Bucuresti
Porumb pentru fir de par.
Am tot urmarit discutile pe fe forum si vreau sa incerc urmatoare reteta de preparare a porumbului pt ac sau pt fir de par
- sa pun porumbul gaurit la fiert
- sa pun porumbul intr-un borcan( cam 3/4 ) la care sa adaug: Lapte de porumb diluat 1/1; CSL; betaina; GLM( extras de scoica cu buza verde); aroma de Squid&Octopus si un atract tot pe baza de Squid&Octopus
Aceste boabe doresc sa le combin cu o nada ce contine Red robin, betaina,spartura de porumb, diverse fainuri etc. Nada aceasta de asemenea va avea atractanti si arome pe baza de S&Q
Ce parere aveti despre aceasta combinatie??
- sa pun porumbul gaurit la fiert
- sa pun porumbul intr-un borcan( cam 3/4 ) la care sa adaug: Lapte de porumb diluat 1/1; CSL; betaina; GLM( extras de scoica cu buza verde); aroma de Squid&Octopus si un atract tot pe baza de Squid&Octopus
Aceste boabe doresc sa le combin cu o nada ce contine Red robin, betaina,spartura de porumb, diverse fainuri etc. Nada aceasta de asemenea va avea atractanti si arome pe baza de S&Q
Ce parere aveti despre aceasta combinatie??
-
- veteran
- Mesaje: 603
- Membru din: 01 Apr 2008 12:39
- Localitate: Bucuresti
Pt Alex
Adica ai cam citit pe forum si ai zis sa vad eu ce e mai bun si hai sa bag in porumbul meu?
Nu e chiar asa
Porumbul preparat acasa e cel mai ok pt ca obti fermentatie. Inmuiat inainte si fiert apoi. Abia dupa poti sa pui in el ce vrei insa cred ca si natural isi face treaba bine. Cel mult ar merge adaugat CSL dar poti adauga si mai multe insa care ar fi scopul? Lichid nutritiv, atractanti si arome........ toate la un porumb care e una din din cele mai folosite nade si mai e si naturala....
Adica ai cam citit pe forum si ai zis sa vad eu ce e mai bun si hai sa bag in porumbul meu?

Nu e chiar asa
Porumbul preparat acasa e cel mai ok pt ca obti fermentatie. Inmuiat inainte si fiert apoi. Abia dupa poti sa pui in el ce vrei insa cred ca si natural isi face treaba bine. Cel mult ar merge adaugat CSL dar poti adauga si mai multe insa care ar fi scopul? Lichid nutritiv, atractanti si arome........ toate la un porumb care e una din din cele mai folosite nade si mai e si naturala....