biles solubil squid&octopus
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
biles solubil squid&octopus
Salut. Cunoaste cineva un boiles ready made squid&octopus care se dezagreaga in timp relativ scurt? de ex. de la 20mm ajunge cam la 10mm in aprox. 3 ore
din pacate am cumparat din bila aceasta, dar ii ffffff varza...solubil 100% ca nu este, nici dupa 4-5 ore nu-si schimba diametrul in apa de 20 grade...miroase bine, dar dupa gust nici nu-i de mirare ca n-am prins nimic cu eludvarhely scrie:SBS senzor special

mai astept pareri, mersi oricum pana acuma
-
- senior member
sbs senzor special nu sunt solubilele pe care le stim noi la care baza partii lichide este laptele de porumb,sbs-urile contin in mix ingrediente solubile dar care nu fac bila sa ajunga de la 20 la 10 mm.
ca bila sa se micsoreze treptat dezintegranduse ori ti le faci tu cu lapte ori le cumperi gata facute de la senzori care au pe piata bile solubile.
ca bila sa se micsoreze treptat dezintegranduse ori ti le faci tu cu lapte ori le cumperi gata facute de la senzori care au pe piata bile solubile.
APCR-CS CARPZONE
-
- veteran
Salut
Cele de la sbs din cate am auzit (nu testat) nu sunt prea solubile.
Bilele S&O le faci tu cel mai bine. Chiar George acum 2 emisiuni la info pescar a facut solubile S&O pronind de la 2 mixuri Solar cel de S&O iar celalalt Red Hering. Daca vrei reteta o am notata.
Pt solubilitatea bilelor sunt discutii destule pe forumuri la noi. Sunt 2 aspecte importante: unu ar fi laptele de porumb/sirop de porumb solutia care inlocuieste oul si cu care faci solubile iar a doua se refera la mixuri care sunt solubile in care se pun ingrediente solubile (foarte mute fainuri uzual folosite sunt insolubile)
Cele de la sbs din cate am auzit (nu testat) nu sunt prea solubile.
Bilele S&O le faci tu cel mai bine. Chiar George acum 2 emisiuni la info pescar a facut solubile S&O pronind de la 2 mixuri Solar cel de S&O iar celalalt Red Hering. Daca vrei reteta o am notata.
Pt solubilitatea bilelor sunt discutii destule pe forumuri la noi. Sunt 2 aspecte importante: unu ar fi laptele de porumb/sirop de porumb solutia care inlocuieste oul si cu care faci solubile iar a doua se refera la mixuri care sunt solubile in care se pun ingrediente solubile (foarte mute fainuri uzual folosite sunt insolubile)