Retete de nada si momeli

Discutii despre nade si momeli - bile, mixuri, seminte, pregatire, componenta, conservare, retete, rezultatele lor etc

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
caaron
veteran
Mesaje: 813
Membru din: 20 Mai 2004 17:45

Mesaj de caaron » 12 Sep 2004 20:44

Felicitari si la mai mare!

Avatar utilizator
Musaro Adriano
veteran
Mesaje: 705
Membru din: 29 Ian 2003 15:02
Localitate: torino italy

Mesaj de Musaro Adriano » 12 Sep 2004 22:43

hackbv ce sensatia ai probat cand ai eliberat peste? frumoasa nu?
bravo!! si tot inainte asa. numai bine

HackBv
member
Mesaje: 278
Membru din: 07 Sep 2004 12:31

:))

Mesaj de HackBv » 13 Sep 2004 06:37

Deci am facut poze cu fiecare captura si cand le-am dat drumu am avut o satisfaqctie cand l-am vazut plecand usor de langa mal de parca nici nu iar mai fi fost frica.Multumesc de urari

a si spunetimi ce parere aveti de aceasta reteta de boilies ?
credeti ca mai trebuie sa schimb ceva in ea ?

Boiles

15% Lapte praf
20% Faina Griu
20% Gris
10% Faina Porumb
10% Robin Red
20% Mancare Caine ex: (Frolic)
5% Drojdie de bere

Fir Intins!

caaron
veteran
Mesaje: 813
Membru din: 20 Mai 2004 17:45

Mesaj de caaron » 14 Sep 2004 01:26

Incearca 30% gris si 10 % faina de grau. Sau 30% gris ,10 % lapte praf 15% faina de soia prajita (are o valoare proteica mare de aceea fiind o faina nelipsita din aproape orice mix) . Ai uitat sa spui ce aroma vrei sa folosesti si incearca sa pui neaparat si un atractant amino.Nu uita indulcitorul, melasa sau mierea fiind destul de bune.
Eu nu ma pricep foarte bine la boiliesuri da' cam asta e parerea mea despre reteta scrisa de tine.

caaron
veteran
Mesaje: 813
Membru din: 20 Mai 2004 17:45

Mesaj de caaron » 14 Sep 2004 01:27

La partea cu 30 gris, 10 lapte praf si 15 soia elimini faina de grau.

HackBv
member
Mesaje: 278
Membru din: 07 Sep 2004 12:31

Mesaj de HackBv » 14 Sep 2004 07:38

k am intzeles deci eu nu am vrut sa vb in detaliu de esente si alte chesti eu vroiam sa stiu strict parerea voastra la reteta de mix restul vine de la sine cred ca nici nr de oua la Kg nu lam precizat deci asta era intrebarea :))

Thx si Fir Intins

cornel rosioru
veteran
Mesaje: 678
Membru din: 10 Aug 2004 13:32
Localitate: Bucuresti
Contact:

Mesaj de cornel rosioru » 15 Sep 2004 22:06

caaron draga,
Acum am citit postarea ta, asa ca acum iti raspund. Eu vorbesc cu multa lume despre pescuit. Tu esti cumva cel ce i-am dat abonamentul la Tincabesti? Nu mai stiu contextul in care am discutat despre echipament. Daca m-ai intrebat despre al meu cred ca ti s-a ridicat parul. E corect eu am un echipament de concurs. Dar si aici se poate intra cu un echipament mai modest. Sunt de acord cu tine pt. pescuitul de placere poti folosi ceva mai ieftin. Eu insa am un alt principiu. Mai bine faci un efort, si-ti iei ceva ce nu mai schimbi in urmatorii 5-6 ani. Cred ca in felul acesta iesi mai ieftin. Iar situatii de genul "daca puteam arunca mai tare" sau "daca nu mi se incurca firul" sunt excluse.
In concluzie, mie daca imi ceri sfatul si-mi precizezi si bugetul stiu cum sa te indrum. La o discutie generala ai vazut ce iese. :lol:

caaron
veteran
Mesaje: 813
Membru din: 20 Mai 2004 17:45

Mesaj de caaron » 15 Sep 2004 23:02

Multumesc frumos oricum pentru sfaturi! Macar am invatat care e limita de sus cand am vb cu d-voastra despre scule! Cu respect!

Avatar utilizator
Daniel Costache
veteran
Mesaje: 857
Membru din: 14 Mai 2004 21:02
Localitate: Constanta
Contact:

Mesaj de Daniel Costache » 16 Sep 2004 16:27

@ caaron
Nu stiu cati dintre cei care-si propun un buget pentru o anumita perioada de timp se limiteaza la suma tinta. Eu am depasit de patru ori bugetul pe anul asta, inca nu s-a terminat anul, si parca nu am tot ce mi-am propus. Asa ca nu prea vad care ar fi "limita de sus" cum spui tu.... :)
Salutari din Miami

cornel rosioru
veteran
Mesaje: 678
Membru din: 10 Aug 2004 13:32
Localitate: Bucuresti
Contact:

Mesaj de cornel rosioru » 16 Sep 2004 16:41

Asa e Daniele, eu de ani de zile tot adun si inca nu am atins limita de sus .Tot timpul mai e ceva de luat sau de schimbat.

Scrie răspuns