Boilies Carping Club
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
- senior member
- Mesaje: 415
- Membru din: 14 Iul 2008 21:55
- Localitate: Cluj-Napoca
- Contact:
- Tilea Gabriel
- Moderator
- Mesaje: 1726
- Membru din: 26 Ian 2005 12:43
- Localitate: Dumbravita , Timis
- Contact:
-
- junior member
- Mesaje: 69
- Membru din: 08 Mar 2004 12:11
- Madalin Dirla
- member
- Mesaje: 296
- Membru din: 03 Feb 2008 08:49
- Localitate: bucuresti
cristian rudeanu scrie:Cred ca Victor nu a formulat tocmai corect intrebarea (in weekend si, mai ales, in preajma sarbatorilor exista multe motive pentru care oamenii nu se exprima tocmai limpede ). Este solicitata parerea celor care deja au folosit produse similare.
Cristi,produse similare exista de foarte multa vreme pe piata.Warwick,nu a inventat gaura de la fund.In cataloage mai vechi ale multor firme,in general din Germania,erau prezentate ca si cea mai buna nada pentru pastrav(in bazinele pt.pescuit intensiv,care se repopulau la cateva zile cu pastrav)si se numeau cred in traducere libera:icre artificeale de somon.Erau o gama foarte mare de culori cu aroma,in special de "ulei de peste".Pe parcurs au aparut o gramada de"variatiuni pe aceeasi tema", cu arome din cele mai ciudate.Pe moment,la acea vreme,pe piata Germana a fost o explozie de entuziasm,apoi au picat in derizoriu.Dupa 20 de ani le-a redescoperit Warwick.Si ca sa fiu "hatru"cred ca este o momeala mai buna pentru pescari decat pentru pesti.
ciprian szabo
www.nordcrap.ro
www.nordcrap.ro
Salutare.
Bile din gel "home-made", am luat"mixu" si am pus doar partea lichida si am stat sa vad cum"cresc"
http://img526.imageshack.us/i/p1010635z.jpg/
http://img190.imageshack.us/i/p1010636c.jpg/
http://img140.imageshack.us/i/p1010637i.jpg/
Respecte
Bile din gel "home-made", am luat"mixu" si am pus doar partea lichida si am stat sa vad cum"cresc"
http://img526.imageshack.us/i/p1010635z.jpg/
http://img190.imageshack.us/i/p1010636c.jpg/
http://img140.imageshack.us/i/p1010637i.jpg/
Respecte
Fir intins!