REDUCERE TAXA DE PESCUIT PENTRU MEMBRII CLUBURILOR PARTENERE
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
- veteran
REDUCERE TAXA DE PESCUIT PENTRU MEMBRII CLUBURILOR PARTENERE
URMATOARELE CLUBURI DE PESCUIT VOR AVEA O REDUCERE DE 20%PE LACUL DARVARI
1 AQUAMANIA
2 CRAPU
3 CLUBUL PESCARILOR
4 PESCARI 4 EVER
5 SPEED CARP
6 ENERGOFISH
REDUCEREA SE FACE PE BAZA CARNETULUI DE MEMBRU VIZAT PE ANUL 2008 .
1 AQUAMANIA
2 CRAPU
3 CLUBUL PESCARILOR
4 PESCARI 4 EVER
5 SPEED CARP
6 ENERGOFISH
REDUCEREA SE FACE PE BAZA CARNETULUI DE MEMBRU VIZAT PE ANUL 2008 .
Ultima oară modificat 21 Feb 2008 08:45 de către oanavictor, modificat de 2 ori în total.
www.darvari.ro
Clubul de Pescuit Crap Pelicanul
Cea mai mare realizare a diavolului a fost accea ca a convins lumea ca nu exista!
Cea mai mare realizare a diavolului a fost accea ca a convins lumea ca nu exista!
- vladut mateianu
- veteran

Primarul de la mine de la tara le da tuica, zahar si ulei celor care il voteaza.... Darurile se fac pe baza stampilei ca au votat !

- Senzor Planet - Nada si Momeli de Pescuit
- Crapmania.ro - Pescuit la Crap
-
- veteran
@................................

www.darvari.ro
-
- junior member
- vladut mateianu
- veteran
Asa am si inceput acum 4 ani : singuri impotriva tuturor ! Si Dumnezeu ne-a ajutat. Am reusit sa facem ca numele tarii noastre sa fie rostit cu respect de catre toti pescarii din lume. Iar noi sa ajungem niste exemple ptr multi, lucru care ne-a onorat si ne-a motivat.
Dar se pare ca acest lucru ne-a atras si numeroase antipatii.De aceea, se pare ca anul acesta am ramas iar singuri impotriva tuturor.Cum am inceput. Dar Dumnezeu va asigur ca nu doarme...
Dar se pare ca acest lucru ne-a atras si numeroase antipatii.De aceea, se pare ca anul acesta am ramas iar singuri impotriva tuturor.Cum am inceput. Dar Dumnezeu va asigur ca nu doarme...

Nu doarme...dar nici nu baga in...."traista"vladut mateianu scrie:Asa am si inceput acum 4 ani : singuri impotriva tuturor ! Si Dumnezeu ne-a ajutat. Am reusit sa facem ca numele tarii noastre sa fie rostit cu respect de catre toti pescarii din lume. Iar noi sa ajungem niste exemple ptr multi, lucru care ne-a onorat si ne-a motivat.

- cornelserbu
- senior member
Vladut, ti-au murit laudatorii ?
stai linistit ca tipul de care spui, nici macar nu suntem siguri ca exista, dar sa mai si doarma...
, cat va priveste pe voi, chiar nu-i nevoie sa va laudati singuri... stie toata lumea cat sunteti de buni si d-aia incearca oricine sa va invinga in concursuri... poate pana la urma cineva va reusi...cine stie ???
@ tonisecara
sunt curios, tu, a cui clona esti ???

stai linistit ca tipul de care spui, nici macar nu suntem siguri ca exista, dar sa mai si doarma...

@ tonisecara
sunt curios, tu, a cui clona esti ???

Parca am mai auzit chestiile astea...
Rapid, Dinamo, Steaua, CFR Cluj, Lupescu & Mitica...
TREZITIVA, ca nu sunteti la fotbal. Ce dracu aveti de impartit...
Bine ca pe U Cluj (sau alte echipe mai mici, din PROVINCIE) nu o baga nimeni in seama. Si mai bate o Steaua, o ....
Hai s'auzim de bine, ca de rele... taxe auto, kosovo, petrol, gaze, intretinere, crime, violuri TOATA ZIUA.
Rapid, Dinamo, Steaua, CFR Cluj, Lupescu & Mitica...
TREZITIVA, ca nu sunteti la fotbal. Ce dracu aveti de impartit...

Bine ca pe U Cluj (sau alte echipe mai mici, din PROVINCIE) nu o baga nimeni in seama. Si mai bate o Steaua, o ....

Hai s'auzim de bine, ca de rele... taxe auto, kosovo, petrol, gaze, intretinere, crime, violuri TOATA ZIUA.
Clubul sportiv Ovidius Constanta
www.ovidius.com.ro
www.ovidius.com.ro
- vladut mateianu
- veteran
@cornel serbu
In postarea mea nu doream sa evidentiez decat rautatea , invidia si frustrarile catorva domni.Atat.Poate era interesant sa fac publice si cateva amenintari pe care le-am primit.....
@vali vesa
Nu suntem la fotbal , dar comparatia ta nu este buna. Acolo, echipele mici se motiveaza enorm sa-i bata pe "granzi" (Steaua, Cluj, Dinamo,Rapid). Dar o fac pe teren, atentie. Nu cu jocuri de culise. Iar arbitrii si cei care ii sprijina, intotdeauna primesc cate ceva :bani, cadouri, reduceri....

In postarea mea nu doream sa evidentiez decat rautatea , invidia si frustrarile catorva domni.Atat.Poate era interesant sa fac publice si cateva amenintari pe care le-am primit.....

@vali vesa
Nu suntem la fotbal , dar comparatia ta nu este buna. Acolo, echipele mici se motiveaza enorm sa-i bata pe "granzi" (Steaua, Cluj, Dinamo,Rapid). Dar o fac pe teren, atentie. Nu cu jocuri de culise. Iar arbitrii si cei care ii sprijina, intotdeauna primesc cate ceva :bani, cadouri, reduceri....