in mod normal firul la feeder trebuie sa stea un pic tensionat intre varful batului si momitor, daca este nevoie sa se scufunde inseamna ca are burta, iar daca are burta inseamna ca nu iti va semnaliza la timp cand ai lovitura.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
Intr -un fel ai dreptate ... dar eu cred ca trebuie sa se si scufunde ... nu pot sa ma pronunt ca nu am mai pescuit la feeder, dar la majoritatea firelor destinate feederului am vazut ca sunt sinking .... si au si o elasticitate mai redusa pt sesizarea muscaturii . Ma gandesc ca producatorii de fire le fac pe cele de feeder sinking cu un motiv anume. Mai mult nu mai zic nimicLimax scrie:De ce aveti nevoie la feeder de fir scufundator?
in mod normal firul la feeder trebuie sa stea un pic tensionat intre varful batului si momitor, daca este nevoie sa se scufunde inseamna ca are burta, iar daca are burta inseamna ca nu iti va semnaliza la timp cand ai lovitura.
![]()
![]()
Cred ca confunzi firele de Match cu cele de feeder. Cele de Match sunt obligatoriu scufundatoare.pil scrie:Intr -un fel ai dreptate ... dar eu cred ca trebuie sa se si scufunde ... nu pot sa ma pronunt ca nu am mai pescuit la feeder, dar la majoritatea firelor destinate feederului am vazut ca sunt sinking .... si au si o elasticitate mai redusa pt sesizarea muscaturii . Ma gandesc ca producatorii de fire le fac pe cele de feeder sinking cu un motiv anume. Mai mult nu mai zic nimicLimax scrie:De ce aveti nevoie la feeder de fir scufundator?
![]()
![]()
Uite descrierea de la Sufix Feeder Mono care , dupa cum scrie pe el e facut pt feeder : "A strong and supple line that offers good abrasion resistance, high knot strength and fast sinking."Limax scrie: Cred ca confunzi firele de Match cu cele de feeder. Cele de Match sunt obligatoriu scufundatoare.