in primul rand salutari si sarbatori fericite
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
in primul rand salutari si sarbatori fericite
Salutari si sarbatori fericite tuturor. Acum cateva zile am intrat pt prima oara pe site si azi m-am inscris pe forum......si as vrea daca se poate sa-mi spuneti mai multe despre pescuitul la geamandura sau alta tehnica utila.Multumesc anticipat Fir intins tuturor.
Re: in primul rand salutari si sarbatori fericite
Vezi putin aici, si spunene ceva despre tine, sa stim cum si cerex_hunt scrie:Salutari si sarbatori fericite tuturor. Acum cateva zile am intrat pt prima oara pe site si azi m-am inscris pe forum......si as vrea daca se poate sa-mi spuneti mai multe despre pescuitul la geamandura sau alta tehnica utila.Multumesc anticipat Fir intins tuturor.

http://www.crap.ro/forum/phpBB2/viewforum13.html
- tudor oprescu
- Moderator
Tehnici utile sunt multe. Cam greu sa raspunzi la o intrebare ge genul asta.
Cat despre pescuitul la geamandura est destul de simplu insa trebuie neaparat barca.
Pe site-ul gasesti asta la capitolul "techniques" vei gasi "La pêche du silure à la bouée". Sunt fotografii, scheme etc.
Dupa asta daca mai ai nevoie de precizari vedem ce putem face.
Cat despre pescuitul la geamandura est destul de simplu insa trebuie neaparat barca.
Pe site-ul gasesti asta la capitolul "techniques" vei gasi "La pêche du silure à la bouée". Sunt fotografii, scheme etc.
Dupa asta daca mai ai nevoie de precizari vedem ce putem face.

Re: in primul rand salutari si sarbatori fericite
.....
Ultima oară modificat 18 Ian 2008 05:27 de către sebas, modificat 1 dată în total.
Sebas pt prima oara am fost la pescuit la somn asta vara prin iunie la caspe .Am dat la rame,ficat de pui si pelete(pe care mi le-a dat un prieten) cam asta e tot ce stiam ca se poate folosi dar fara nici un rezultat. Am prins un singur somotei de 2kg....dar totul are un inceput poate la anu vine altu mai mare 

- tudor oprescu
- Moderator