Somul la .... sapun
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
- Daniel Costache
- veteran
la galati in gura bazinului nou prindeam somotei la mate de macrou (luate de la fabrica de peste de langa bazinul vechi) fezandate. momeala sigura, dar mai trebuie sa ai pe cineva cu tine sa te tina de nas cand le legi pe carlig
Clubul sportiv Ovidius Constanta
www.ovidius.com.ro
www.ovidius.com.ro
Ce arsenal de momeli, pardon putreziciuni.Vali Vesa scrie:la galati in gura bazinului nou prindeam somotei la mate de macrou (luate de la fabrica de peste de langa bazinul vechi) fezandate. momeala sigura, dar mai trebuie sa ai pe cineva cu tine sa te tina de nas cand le legi pe carlig
Si cand te gandesti ca unii sunt "morti" dupa carnea de somn
Eu mai mult de lipitoare, scoica sau carne de peste, un pic macerate si tinute in monstercrab sau aroma speciala de somn, nu am folosit.
- tudorgabriel
- veteran
Pai daca crapul s-a obisnuit cu mamaliga, pe care a asimilat-o drep sursa de hrana naturala, ca urmare a procesului de curatire a ceaunului cu mamaliga de catre lipoveni, dea lungul ultimilor secole (de la Burebista incoace ), atunci si somul s-a obisnuit sa consume resturile eviscerarii pestilor, pasarilor, vitelor... de catre riverani
Acu' fara gluma, niste organe interne (ficat, inima ) nu pot fi folosite la somn?
Daca nu am incotro, si trebuie sa dau cu mate, cum leg matele de carlig?
Acu' fara gluma, niste organe interne (ficat, inima ) nu pot fi folosite la somn?
Daca nu am incotro, si trebuie sa dau cu mate, cum leg matele de carlig?
- Daniel Costache
- veteran