am primit mai demult o bolognesa de 7m si ma gandeam s-o incerc zilele astea .problema e ca inca nu mi-am cumparat o mulineta si fir adecvat pescuitului la bolo.
Imi puteti recomanda va rog o mulineta si un fir specific pentru bolo?
mulineta si fir pentru bolognesa
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
mulineta si fir pentru bolognesa
Ultima oară modificat 13 Iun 2008 13:51 de către sergiu_q, modificat 1 dată în total.
Iti trebuie o mulineta mica, fina, usoara...iar ca fir poti folosi un fir subtire, de obicei sub 0,18. Mulineta trebuie sa fie buna, sa fie o adevarata placere s-o folosesti, pentru ca, la acest stil de pescuit, cu bolo, ca si la spining dealtfel, stai mult timp cu lanseta in mana, si implicit, lansezi si recuperezi folosind mulineta din dotare....asa ca mare grija la achizitionarea mulinetei....
Din cate stiu nu exista fir specific pentru bolo. Eu spre exemplu, am un fir de 0,14, de la Trabbuco, negru, scufundator, si foarte rezistent.....
Poate mai auzim si alte pareri de la colegii nostri de suferintza... asadar domnilor ?!?!
Din cate stiu nu exista fir specific pentru bolo. Eu spre exemplu, am un fir de 0,14, de la Trabbuco, negru, scufundator, si foarte rezistent.....
Poate mai auzim si alte pareri de la colegii nostri de suferintza... asadar domnilor ?!?!

Daca peşte nu e, nimic nu e !!! :))
Multe sfaturi utile cu privire la forum, si nu numai, găsiţi AICI
Multe sfaturi utile cu privire la forum, si nu numai, găsiţi AICI
- Cucu Ionel
- senior member
Sergiu, pescuitul la bolo este un pescuit care se preteaza excelent la rau, in special pescuitului de scobar, mreana, clean,etc.Daca vrei raspunsuri la intrebarile tale legate de bolo, intra pe site-ul revistei aventuri la pescuit, iar la forum, sectiunea stationar, sunt destui pescari sa te indrume corect. 

Fir intins tuturor celor ce-si doresc acest lucru