Vand scuter Motowell Magnet City an fabricatie 2007, inregistrat la primaria( si carte identitate) bucuresti culoare rosu, 2700 km, motor in 2 timpi (minareli italia).de doua persoane in stare exceptionala frana pe fata cu disc, spate tambur, limitat electronic la 45 km/ora.
pret 3500 lei..... ofer ca bunus casca, lant otel cu incuietoare si o aprindere electronica cu care se poate delimita astfel ajungand la viteza de 80 km/ora.
Scuter
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
apai e cu lansete in dotare....cu mulinete?!
45 km la ora e putzin, eu cu bicicleta, la vale, prind 54 km/h.... nu cred ca-i locul unde sa se vanda asa ceva...nu la crapari, ashtia au de carat multe...asta...ca sa intelegi punctele...
vanzare buna!
45 km la ora e putzin, eu cu bicicleta, la vale, prind 54 km/h.... nu cred ca-i locul unde sa se vanda asa ceva...nu la crapari, ashtia au de carat multe...asta...ca sa intelegi punctele...
vanzare buna!
Daca peşte nu e, nimic nu e !!! :))
Multe sfaturi utile cu privire la forum, si nu numai, găsiţi AICI
Multe sfaturi utile cu privire la forum, si nu numai, găsiţi AICI
Ce aveti frate cu Florin? Este topicul: Vanzari ALTCEVA decat pescuit....maiden scrie:apai e cu lansete in dotare....cu mulinete?!
vanzare buna!
PS- Vand soacra