P.S. : Nu am la baza un studiu si nu am masurat temperatura personal, este doar o parere subiectiva.

Moderatori: mihai florescu, danr, maiden
In octombrie 2007 la o partida pe malul Prutului am dormit in cort la o temperatura afara (masurata la ora 4 dimineata) de 2 grade C iar in cort erau peste 4 grade. Mentionez ca nu posed un cort de noua generatie ci unul montan de 4 persoane (dar in care incap doar 2 pescari cu tot cu echipament)Dan Cristian scrie:Ma refeream la ce-ai spus si tu in post-ul anterior, izolarea fata de mediul ambiant, in cazul in care se foloseste, in interiorul cortului, o sursa suplimentare, generatoare de caldura. Oricum si asa, fara sursa de caldura suplimentara, cred ca, fata de temperatura de afara, tot este mai cald in cort, nu cu foarte mult, dar este 2-3 grade acolo. Tocmai faptul ca nu bate vantul, nu este umezeala si izolarea fata de sol, fac o mica diferenta de temperatura, dintre interiorul cortului si mediul ambiant.
P.S. : Nu am la baza un studiu si nu am masurat temperatura personal, este doar o parere subiectiva.
Am gasit, in cele din urma pretul la winterskin - 700 lei (acceptabil zic eu, pentru calitatea cortului).Cortul Nash Double xxx Extreme 2 persoane (1600 lei), prezentat pe site, am vazut ca are posibilitatea de a i se adauga un al treilea strat (pentru perioada rece), dar pe care nu l-am vazut in oferta Dumneavoastra. Cat costa aceasta husa suplimentara, iar daca nu o aveti pe stoc, se poate comanda ?