cumpar sau schimb husa lansete

Anunturi de vanzare-cumparare de echipamente de pescuit, noi sau second hand.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
gaby_1
junior member

cumpar sau schimb husa lansete

Mesaj de gaby_1 » 05 Ian 2010 22:50

cumpar husa pentru 4 lansete de 3.60 echipate cu mulinete..sau eventual dau la schimb husa cu mai multe buznare, 1 buzunar pentru 3 lansete de 3.60 echipate si 1 buzunar pentru 3 lansete neechipate mai are buzunar pentru minciog si rod pod..marca laserfish scosa la lac de 5 ori

Marius_bn
veteran

Mesaj de Marius_bn » 05 Ian 2010 23:01

Am o husa Wychwood 4 Rod Holdall, pentru 4 lansete de 3.60 m complet echipate, folosita o singura data si pe care initial am pastrat-o pentru mine. Este prevazuta cu o bara longitudinala, din aluminiu, pentru rigidizare, buzunar exterior pentru minciog si picheti. Calitatea materialului si a fermoarelor este ireprosabila. Daca esti interesat da un semn, pretul este 200 lei + transport.

http://fishingtackleoxford.co.uk/images ... oldall.jpg

pysy
new member

Mesaj de pysy » 13 Ian 2010 14:42

Marius_bn scrie:Am o husa Wychwood 4 Rod Holdall, pentru 4 lansete de 3.60 m complet echipate, folosita o singura data si pe care initial am pastrat-o pentru mine. Este prevazuta cu o bara longitudinala, din aluminiu, pentru rigidizare, buzunar exterior pentru minciog si picheti. Calitatea materialului si a fermoarelor este ireprosabila. Daca esti interesat da un semn, pretul este 200 lei + transport.

http://fishingtackleoxford.co.uk/images ... oldall.jpg
Salut marius, in legatura cu husa daca o mai ai, as vrea sa stiu care e ultimul tau pret.
pescar

Marius_bn
veteran

Mesaj de Marius_bn » 13 Ian 2010 17:48

@ pysy

Husa s-a vandut, chiar Gaby a luat-o.

Scrie răspuns