vand Barcuta de nadit E.T mica
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
vand Barcuta de nadit E.T mica
Vand barca de nadit ET mica cu o cuva.A fost folosita sezonul trecut la 5-6 partide,are incarcator camera,2 acumulatori,husa de transport.Se vinde pentru ca am trecut la pescuit sportiv c&r.Pretul este de 1200 neg.Informatii la bob.alexandru sau 0743501526
Re: vand Barcuta de nadit E.T mica
VALABIL.ASTEPT OFERTEbobalex76 scrie:Vand barca de nadit ET mica cu o cuva.A fost folosita sezonul trecut la 5-6 partide,are incarcator camera,2 acumulatori,husa de transport.Se vinde pentru ca am trecut la pescuit sportiv c&r.Pretul este de 1200 neg.Informatii la bob.alexandru sau 0743501526
bobalex76 scrie:Vand barca de nadit ET mica cu o cuva.A fost folosita sezonul trecut la 5-6 partide,are incarcator camera,2 acumulatori,husa de transport.Se vinde pentru ca am trecut la pescuit sportiv c&r.Pretul este de 1200 neg.Informatii la bob.alexandru sau 0743501526
PRET NOU 1000 lei cu transport inclus
PRET NOU 950 LEIbobalex76 scrie:bobalex76 scrie:Vand barca de nadit ET mica cu o cuva.A fost folosita sezonul trecut la 5-6 partide,are incarcator camera,husa de transport.Se vinde pentru ca am trecut la pescuit sportiv c&r.Pretul este de 1200 neg.Informatii la bob.alexandru sau 0743501526
-
- member
Neserios
CISKO scrie:La anuntul cu rod-pod-ul Daiwa de ce nu raspunzi la solicitari, l-ai vandut ? ...
Omul e cel putin neserios:rod-podul l-a vandut de 2 ori anu asta. Acu vre-o luna am fixat o intalnire seara pt. a cumpara mai multe lucruri(bete,mul. mincioc,etc) dimineata cand il sun vanduse tot .Mai multe la rubrica feed-back-am rugat niste prieteni sa-i ''cumpere''cate ceva de pe mai multe forumuri-anca nu a raspuns nimanui
Scuze pt. off-Maidene ce zici...
buna
Mai,imbecilule,imi pot permite sa-ti spun asa,nu?pt ca si tu iti permiti sa vorbesti de mine.....eu am postat anunturile pt oameni,nu pt........,aveam o impresie buna despre cei care se afla pe acest site,dar vad ca mai sunt si neoameni care isi permit sa acuze pe altii.Tot setu care l-am avut s-a vandut la iasi.Rodpodu la bacau,dar nu iti dau tie explicatii si as ruga moderatorii sau adm acestui site,sa ia atitudine pt cei care improasca cu noroi.Veziti de cumparaturile tale si basta.Poate nu am pus anunt cu vandut,dar asta nu tre sa-ti dea tie dreptu sa faci nesimtit,dar unii oameni asa sunt,nu-si vad lungu nasului.
bobalex76 scrie:PRET NOU 950 LEIbobalex76 scrie:bobalex76 scrie:Vand barca de nadit ET mica cu o cuva.A fost folosita sezonul trecut la 5-6 partide,are incarcator camera,husa de transport.Se vinde pentru ca am trecut la pescuit sportiv c&r.Pretul este de 1200 neg.Informatii la bob.alexandru sau 0743501526
ULTIMA STRIGARE 800 LEI,IAR TRANSPORTUL IL SUPORTA CUMPARATORUL
Domnu' bobalex76, te rog sa vorbesti respectuos. Omu' nu te-a facut nesimtit ci doar a sugerat cum ca ai fi putin neserios.... Poti sa argumentezi frumos cum ca nu e adevarat ce spune, si sa ii explici ce s-a intamplat, nu sa vorbesti in halul asta, ca la usa cortului. Cu aceasta ocazie ai un averisment....te rog sa fii mai grijuliu pe parcurs deoarece acum ai axagerat.
Regulamentul l-ai citit? Shtii la cat timp se actualizeaza un anuntz ?!?!:roll:
O zi placuta si calma !
Regulamentul l-ai citit? Shtii la cat timp se actualizeaza un anuntz ?!?!:roll:
O zi placuta si calma !
Daca peşte nu e, nimic nu e !!! :))
Multe sfaturi utile cu privire la forum, si nu numai, găsiţi AICI
Multe sfaturi utile cu privire la forum, si nu numai, găsiţi AICI