Vand lansete + mulinete:
4 Sert Harlow 3.60m/3lbs din 2 bucati
Pret 100 ron/buc sau 360ron/setul de 4 bucati
4 Banax Helicon 5600N
Pret 150 ron/buc sau 540ron/setul de 4 bucati
A treia varianta ar fi tot setul la 850 ron.
Cristi 0724162775/0311034384 id mess a1mer_cs
Lansete/Mulinete
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
Re: Lansete/Mulinete
a1mer scrie:Vand lansete + mulinete:
4 Sert Harlow 3.60m/3lbs din 2 bucati
Pret 100 ron/buc sau 360ron/setul de 4 bucati
4 Banax Helicon 5600N
Pret 150 ron/buc sau 540ron/setul de 4 bucati
A treia varianta ar fi tot setul la 850 ron.
Cristi 0724162775/0311034384 id mess a1mer_cs
AM o mare nelamurire....intro alta postare ai 4 banax-uri.(la cort,pat@mulinete)....le lasi la 500,mai ai timp sa astepti..dar brusc de pe o zi pe alta vinzi 2(DOUA)....acum ai tot 4(PATRU) si vrei 540

ma simt obligat sa specific ceva in legatura cu userul a1mer :
Acum cateva zile, vinde swingere MK2 de la FOX. Am ofertat, am batut palma....saream in sus pe scari de bucurie.. ash...glumesc, sau mai bine zis, exagerez.
Asa....trimisesem adresa, cu telefon si cod postal....si....dupa vreo juma de ora...sau chiar mai mult....omu' imi zice ca nu mai e valabila tocmeala, ca cica n-ar fi fost ale lui si ca s-au dat intre timp! Rog studiu aprofundat la moderatori. Candidez pentru post de moderator, asta ca sa se stie pe viitor...
Acum cateva zile, vinde swingere MK2 de la FOX. Am ofertat, am batut palma....saream in sus pe scari de bucurie.. ash...glumesc, sau mai bine zis, exagerez.
Asa....trimisesem adresa, cu telefon si cod postal....si....dupa vreo juma de ora...sau chiar mai mult....omu' imi zice ca nu mai e valabila tocmeala, ca cica n-ar fi fost ale lui si ca s-au dat intre timp! Rog studiu aprofundat la moderatori. Candidez pentru post de moderator, asta ca sa se stie pe viitor...
Daca peşte nu e, nimic nu e !!! :))
Multe sfaturi utile cu privire la forum, si nu numai, găsiţi AICI
Multe sfaturi utile cu privire la forum, si nu numai, găsiţi AICI
In total am avut 6 mulinete banax si 4 bete harlow.
Am vandut 2 mulinete si cineva a zis ca vine sa ia si betele si mulinetele,adica 4 cu 4....dar a doua zi s-a razgandit.
In concluzie eu ce trebuia sa fac?
Am facut un nou anunt in care am oferit 3 variante pentru aceste produse.Daca citit cu atentie anuntul o sa intelegeti.
Dl Dan va garantez ca nu este vorba de bisnita.Cei care ma cunosc pot confirma ca aceste scule de pescuit sunt ale mele personal cumparate din magazin cu factura si doresc sa le schimb.
Iar pentru domnii de mai sus...chiar nu inteleg care e problema d-lor.......
Am vandut 2 mulinete si cineva a zis ca vine sa ia si betele si mulinetele,adica 4 cu 4....dar a doua zi s-a razgandit.
In concluzie eu ce trebuia sa fac?
Am facut un nou anunt in care am oferit 3 variante pentru aceste produse.Daca citit cu atentie anuntul o sa intelegeti.
Dl Dan va garantez ca nu este vorba de bisnita.Cei care ma cunosc pot confirma ca aceste scule de pescuit sunt ale mele personal cumparate din magazin cu factura si doresc sa le schimb.
Iar pentru domnii de mai sus...chiar nu inteleg care e problema d-lor.......