Super oferta - lansete prologic & mulinete banax!
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
Super oferta - lansete prologic & mulinete banax!
Vand set de 3 lansete Prologic seria DRM II de 3,90 cu 3,5 lbs, inel de plecare de 40, la 180 ron/buc si 3 mulinete Banax Helicon made in Korea, echipate cu fir trabucco de 0,30 la 150ron/buc.
Mulinetele au si tamburi de rezerva.
Total set = 990 ron[/b]
Total set = 990 ron[/b]
-
- member
- yoo.marius
- junior member
- yoo.marius
- junior member
Betele au 5 partide de pescuit , aproximativ un an de zile de folosinta,eu le-am cumparat acum un an si jumatate, iar mulinetele in jur de 2 ani.
Lanseaza foarte bine cu plumb de 110-120 ,poti sa te lasi in ele cu forta ca nu se intampla nimic, iar despre dril chiar daca iti spun eu ca se comporta excelent , tie trebuie sa-ti placa.
Depinde de la pescar la pescar.
Lanseaza foarte bine cu plumb de 110-120 ,poti sa te lasi in ele cu forta ca nu se intampla nimic, iar despre dril chiar daca iti spun eu ca se comporta excelent , tie trebuie sa-ti placa.
Depinde de la pescar la pescar.
-
- new member
Re: Super oferta - lansete prologic & mulinete banax!
Cateva detalii despre lansete va rog: ce model sunt, ce fel de blank, greutate, actiune .mishukuku scrie:Vand set de 3 lansete Prologic seria DRM II de 3,90 cu 3,5 lbs, inel de plecare de 40, la 180 ron/buc si 3 mulinete Banax Helicon made in Korea, echipate cu fir trabucco de 0,30 la 150ron/buc.
Total set = 990 ron[/b]
-
- new member
Re: Super oferta - lansete prologic & mulinete banax!
Mai e valabil anuntul de vanzare a lansetelor? Am inteles ca lansetele sunt Prologic , insa ce model sunt sau macar cateva detalii gen: tipul blank-ului, actiune, greutate.mishukuku scrie:Vand set de 3 lansete Prologic seria DRM II de 3,90 cu 3,5 lbs, inel de plecare de 40, la 180 ron/buc si 3 mulinete Banax Helicon made in Korea, echipate cu fir trabucco de 0,30 la 150ron/buc.
Total set = 990 ron[/b]