vand 3 mulinete shimano 8000 GTE
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
vand 3 mulinete shimano 8000 GTE
vand 3 mulinete shimano 8000 GTE aero baitrunner, un sezon folosite, stare foarte buna, tambur rezerva, pe un tambur fir de 0.35 shimano tehnium, pret 250 lei/buc negociabil, telefon contact 0722/540334
- liviu_iova
- member
raspuns
da, este pacat sa le desparti, si apoi ce vrei sa faci doar cu una, cel mai bine este sa ai un set complet indiferent din ce marca, nu neaparat acestea. toate cele bune. PS sunt postate imagini cu ele pe forumul infopescar, indicativ john b
-
- member
- liviu_iova
- member
-
- senior member
-
- member
raspuns
te rog sa ma crezi ca nici eu nu stiu cum se procedeaza. am vechime pe forumuri pescaresti doar de anul acesta si nu am mai vandut ori cumparat in acest sistem niciodata. am postat poza cu ele pe forumul infopescar indicativ john b si pe pescar hoinar prin romania indicativ john.
Ai perfecta dreptate, trebuiesc vazute in direct, pipaite, controlate deoarece nimeni nu doreste sa cumpere mata in sac. Dar cum sa facem ?
daca cineva ne poate indruma cum se procedeaza pentru ca ambele parti sa aiba siguranta ca nu este tras pe sfoara il rog respectuos sa ma incunostiinteze si pe mine. Eu sunt de acord cu orice propunere cu conditia de a fi sigur, a avea garantia, ca nu sunt inselat (traim in R...)
Multumesc anticipat pentru sfaturi.
Ai perfecta dreptate, trebuiesc vazute in direct, pipaite, controlate deoarece nimeni nu doreste sa cumpere mata in sac. Dar cum sa facem ?
daca cineva ne poate indruma cum se procedeaza pentru ca ambele parti sa aiba siguranta ca nu este tras pe sfoara il rog respectuos sa ma incunostiinteze si pe mine. Eu sunt de acord cu orice propunere cu conditia de a fi sigur, a avea garantia, ca nu sunt inselat (traim in R...)
Multumesc anticipat pentru sfaturi.
Re: raspuns
Salut. Ii trimiteti printr-o firma de curierat, si daca dansului le plac si le considera bune, atunci plateste...daca nu, face retur.nelu b scrie: Dar cum sa facem ?
daca cineva ne poate indruma cum se procedeaza pentru ca ambele parti sa aiba siguranta ca nu este tras pe sfoara il rog respectuos sa ma incunostiinteze si pe mine.
Exista doua costuri intr-un asemenea caz: costul transportului si rambursul contravalorii mulinetelor. Suportarea acestor costuri depinde de intelegerea dintre Dvs si cumparator. Puteti de asemenea asigura mulinetele(impotriva furtului, accidentelor in timpul transportului) care costa de obicei 1% din valoarea totala a acestora. Acuma sigur ca exista riscul ca se face retur si trebuie achitat si costul returului...atat stiu