caut scule
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
- George Iorga
- maniac
Re: caut scule
N-ai rama la poza,taticule!Rubrica cu bancuri e mai sus!Asta,daca iti mai dau voie moderatorii!semoa scrie:de la primavara dacam bani vreau sa merg la concursuri cam vazut ca se castiga bine,in primi 234 tot nimeresc cam bulan la prins pesti,deci vreau sami cumpar scule cu care sa ma primeasca sefii de balti la concurs,am 120 de euro asa ca astept oferte bune pentru mine.Daca nu fac rost de scule pina atunci poate ma ia cineva ranar si facem castigu barabara.
it's nice to be important,but is more important to be nice
@ ce moi (semoa)
esti simaptic lutea-ar dracu. unde fusasi toata iarna ca ne-am plistisit rau paicea. nicnaime beton, avatar begos, scrieri asisderea ... bine ai venit.
P.S. zi si mie la ceai luat ghibortii? si sa nu-mi spui ca la viermi intestinali de bufnita ca nu te cred.
P.S.2 ... ti-am gasit eu telefonul intr-o gaura de canal. Se chinuiau 2 aurolaci sa scoata pozele cu ghiborti din el cu patentu..aveau chef de-o ciorba.
@Maiden .... lasa-l sa traiasca ca nu a jignit pe nimeni...mie imi e simpatic frantuzu..
esti simaptic lutea-ar dracu. unde fusasi toata iarna ca ne-am plistisit rau paicea. nicnaime beton, avatar begos, scrieri asisderea ... bine ai venit.
P.S. zi si mie la ceai luat ghibortii? si sa nu-mi spui ca la viermi intestinali de bufnita ca nu te cred.
P.S.2 ... ti-am gasit eu telefonul intr-o gaura de canal. Se chinuiau 2 aurolaci sa scoata pozele cu ghiborti din el cu patentu..aveau chef de-o ciorba.
@Maiden .... lasa-l sa traiasca ca nu a jignit pe nimeni...mie imi e simpatic frantuzu..
APCR - SENIOR CRAP
- George Iorga
- maniac
-
- member
Re: salut
lasa-l nene ca e haios :)Cimpan Razvan scrie:scotetil pe ratatu asta dupa forum
mult mai haios decat cei care au postari de genu: "sunt de acord cu cele zise de...", "ai dreptate...."
e lunga iarna....lasati omul sa se masturbeze intelectual

Domnu` Razvan, un ratat nu scrie sefii cu doi "i".

Pestele care lupta impotriva curentului, moare electrocutat!
Re: salut
cine stie,cunoaste!!!DODO27 scrie:lasa-l nene ca e haios :)Cimpan Razvan scrie:scotetil pe ratatu asta dupa forum
mult mai haios decat cei care au postari de genu: "sunt de acord cu cele zise de...", "ai dreptate...."
e lunga iarna....lasati omul sa se masturbeze intelectual
Domnu` Razvan, un ratat nu scrie sefii cu doi "i".
asa ca, LASATI-L!

it's nice to be important,but is more important to be nice
- George Iorga
- maniac