caut scule

Anunturi de vanzare-cumparare de echipamente de pescuit, noi sau second hand.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Florin_M
member

Mesaj de Florin_M » 21 Feb 2009 08:12

Cred ca nu te referi la mine Moshare. Aoleuuu.... m-am deconspirat ca stau in colentina, poate ma prinde omul si mi-o iau :-): :lol:

maryus
member

Mesaj de maryus » 21 Feb 2009 10:56

Bag de seama k colentina asta e plina de pescari!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
LogiCarp Team

Florin_M
member

Mesaj de Florin_M » 21 Feb 2009 11:43

Mai sti si alti? :mrgreen:

Florin_M
member

Mesaj de Florin_M » 21 Feb 2009 11:45

Hai sa nu-i stricam anuntul omului, ca pare unul f serios. Probabil ar trebui sa ne cerem si scuze :oops:

marius.tim
veteran

Mesaj de marius.tim » 21 Feb 2009 12:47

maiden scrie:ce zakunine, e frate de-al tau ?! :mrgreen: E cam bataie de joc, asta nu e anuntz pentru postat la "Anunturi de vanzare-cumparare" ! Daca Gabitza si Dan accepta asa ceva, eu tac....voi va clatitzi ochii cu mocirla...eu unul am orbit deja!! Ammmm oooorbiiiit !! :shock:
Maidene lasa-l in pace ca e clona cuiva foarte cunoscut de pe forum.Se mai distreaza omul ca e frig afara ....... :lol: :lol: :lol:
Te las sa vad daca te prinzii cine este.....eu l-am citit dupa cum pune virgulele si dupa folosirea unul cuvint pe care doar la el la-m citit..... :lol: :lol: :lol:
Team Select Bait Romania

semoa
new member

Mesaj de semoa » 21 Feb 2009 15:08

mosaru nus inginer das putea ca stiu tablanmultirii pana la 6X6=46

nam mai scris nimic cam plecat de dimineata intrun loc secret la peste sa prind ceva mare sami pun si eu poza cavoi cu pesti mari in brate da nam ajuns ca ma prins controloru pe tren fara bilet si el a inceput sa zica ceva de minoritati eu de mamica lui si ma dus la cap de linie sia zis cai criza si nu mai au personal auxiliar si mau pus sa spal buda din gara da pana la urmam iesit in avantaj ca toti soferi de locomotiva cand vedeau ce harnic sint imi dadeau cateo saorma,pina la 12 cand mau trimis acas am mancat 9 si acuma parca manteapa unpic in dreapta la pancreas

mai as scrie da nu mai ma lasa fiumeu ca i calculatoru lui si el manvatat,vrea sa plece la fotbal ca nui place pescuitu sia zis canchide calculatoru sa nui busesc vindousu.
sex inda bici

mosharu
maniac

.

Mesaj de mosharu » 22 Feb 2009 00:28

marius.tim scrie:
maiden scrie:ce zakunine, e frate de-al tau ?! :mrgreen: E cam bataie de joc, asta nu e anuntz pentru postat la "Anunturi de vanzare-cumparare" ! Daca Gabitza si Dan accepta asa ceva, eu tac....voi va clatitzi ochii cu mocirla...eu unul am orbit deja!! Ammmm oooorbiiiit !! :shock:
Maidene lasa-l in pace ca e clona cuiva foarte cunoscut de pe forum.Se mai distreaza omul ca e frig afara ....... :lol: :lol: :lol:
Te las sa vad daca te prinzii cine este.....eu l-am citit dupa cum pune virgulele si dupa folosirea unul cuvint pe care doar la el la-m citit..... :lol: :lol: :lol:
baga mare semoa ca scri misto ;-) :lol:
Ultima oară modificat 22 Feb 2009 19:07 de către mosharu, modificat 1 dată în total.

maiden
Moderator

Mesaj de maiden » 22 Feb 2009 12:53

marius.tim, shtiu cine este de cum a scris primul mesaj ! Va las in pace, daca voi asta vreti.....ca s-o citez pe Mihaela Radulescu.. "asta a ramas singura voastra placere" ?! :lol: :lol: :lol:
Daca peşte nu e, nimic nu e !!! :))

Multe sfaturi utile cu privire la forum, si nu numai, găsiţi AICI

nimitz
junior member

oferta

Mesaj de nimitz » 22 Feb 2009 21:42

semoa mitic sarac stai linistit ca vin eu de la oradea sa facem echipa si nu-ti strica banii pe scule ca in regulament nu scrie nimic de ele doar de monturi
asa ca ne descurcam si fara ele
pripoanele,firele ,plumbii si carligele le aduc eu
taxele le platesc tot eu ca noi provincialii suntem obisnuiti sa trimitem banii la centru
ca momeala folosim porumb si-l dipuim cu palinca de bihor(tot eu)
saci de pastrare or fi buni si aia in care aducem porumbu
nadim la greu cu prastia lu" David ca mi-a ramas de la bunicu care-a sutit-o cand facea razii in ghetou
hotarati sa fim ca restu vine de la sine

P.S. oricum daca vii cu fata din avatar in prima noapte ne plimbam un pic printre standuri si facem rost moaca de ceva century sau alte chestii cu macaralele de rigoare

nimitz
junior member

oferta

Mesaj de nimitz » 22 Feb 2009 21:49

Sa nu ne prinda concursu" nepregatiti du-te te rog cu banii aia la magazinu pentru pescari si comanda o putina de porumb Bonduelle si doua fotolii pat model Maquisard cu saltea de paie si protectie de carton s-avem si noi un pic de confort dupa atata munca.
s-auzim numa de bine!

Scrie răspuns