Anunturi de vanzare-cumparare de echipamente de pescuit, noi sau second hand.
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
semoa
- new member
nimitz scrie:semoa mitic sarac stai linistit ca vin eu de la oradea sa facem echipa si nu-ti strica banii pe scule ca in regulament nu scrie nimic de ele doar de monturi
asa ca ne descurcam si fara ele
pripoanele,firele ,plumbii si carligele le aduc eu
taxele le platesc tot eu ca noi provincialii suntem obisnuiti sa trimitem banii la centru
ca momeala folosim porumb si-l dipuim cu palinca de bihor(tot eu)
saci de pastrare or fi buni si aia in care aducem porumbu
nadim la greu cu prastia lu" David ca mi-a ramas de la bunicu care-a sutit-o cand facea razii in ghetou
hotarati sa fim ca restu vine de la sine
P.S. oricum daca vii cu fata din avatar in prima noapte ne plimbam un pic printre standuri si facem rost moaca de ceva century sau alte chestii cu macaralele de rigoare
salut nimitz,ai nume de sumarin,miai dat o idee si peurmatoru puradel o sal cheme f14 tomcat
in sfarsit intru si io in lumea buna a pescarilor cu bani si merg la concurs,bodaproste sa sti cas bun la teorie si mam interesat cum se prind pesti mari si multi,am auzit pe unu cai obligatoriu pescuitu pa pat de bile,am sarit aznoapte gardu la uni cu dezmebrari siam luat dintro masina de pa scaunul soferului covorasul ala cu bilute negre si rosi asa ca bile de pus pa pat avem si dacai o masina mai mare lom recameu meu dai cam stramt sio sa nenghesuim unpic.
prostscriptum. adumi si mie un bidon de apa balneoclimaterica sa vad si eu cum arata
si inca un prostscriptum. eo nu ma plimb noaptea prin standuri sa gasim centurii cam primit cadou de craciun opereche de bretele si mam obisnuit cu ele la pantaloni
sex inda bici
-
cosma
- new member
Lunga e iarna asta,pentru multi.

-
Cucu Ionel
- senior member
Mai nebunilor, n-am mai ras de mult asa bine! Dati-i inainte!!

Fir intins tuturor celor ce-si doresc acest lucru
-
pesc
- junior member
-
marian_popescu
- veteran
ma bateagandul sa incerc si eu la concursuri mai pentru toata lumea, dar cu asa concurenta mai bine ma las, dau banii degeaba
@baietii de concursuri>>>aveti grija ca daca face semoa un pat de bile de shaorma v-a spart cu home made-urile voastre shmechere
-
nimitz
- junior member
-
Dom" Semoa ma bucur ca mi-ai acceptat oferta si tin sa te anunt ca avem noroc ca azi am fost la tau" sa vad de s-o spart gheata(nici vorba) si am gasit o racheta mai veche,mai coclita ce-i drept ,da utilizabila e modelu V2 si daca o asezonam cu niste boilesuri cu aroma de C4 de la firma aia din Ciorogarla imposibil sa nu scoatem tot din balta.
Daca vrei ti-o fac cadou si ti-o trimit cum termin rampa da trage-te te rog mai catre casa poporului si da-mi coordonatele exacte ca sa facem si un eveniment mediatic.
P.S. apa termala nu pot sa-ti trimit ca nu am flacoane ca le-am umplut cu dipu" pt. porumb
P.P.S era chestia aia cu care umblau sovieticii agatata la gat si care o foloseau numa joia in care primeau ratia de vodca
-
dangealatu
- new member
il stiu pe unu' care si-a botezat baiatul "USNAVY"

MULTI SUNT PESCARI,PUTINI PRIND PESTE!!!
-
marius.tim
- veteran
Team Select Bait Romania
-
semoa
- new member
nam disparut nicaieri da miam accidentat cutiuta aia cu butoane multe la care scriu cam auzit ca e o vorban concursuri cica daca nu bei nu castigi asa ca mam apucat de baut si io nus obisnuit cu beutura si la a patra bere am cazut cu capu pe cutiuta cu butoane siam varsat si paharu cu bere pe cutiuta si na mai scris trei zile dantre timp am gasit un cablu de la frana de mana de la o bicicleta si miam facut niste strune ca vreau sa merg la stiuca
acuma plec sami prind niste pescuti ca nam blincare
sex inda bici