Ceas pentru pescari

Anunturi de vanzare-cumparare de echipamente de pescuit, noi sau second hand.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

maiden
Moderator

Mesaj de maiden » 03 Iun 2008 21:43

Nea Cristi, nu inteleg ce zici.... Poate daca ma lamuresti putin, as putea sa-ti raspund in vreun fel. Nu cred ca ai citit intreg topicul, iar ceea ce zici nu cred ca se adevereste! O seara buna!
Daca peşte nu e, nimic nu e !!! :))

Multe sfaturi utile cu privire la forum, si nu numai, găsiţi AICI

maiden
Moderator

Mesaj de maiden » 04 Iun 2008 07:54

radumatica scrie:Eu consider ca anumite lucruri,cum ar fi o lanseta,o mulineta sau un fir,fac parte din trusa unui pescar...dar un ceas,chiar daca are titulatura de "ceas pentru pescari",ar trebui sa se incadreze la alt topic.
Nu vad utilitatea acestui "ceas pentru pescari"fie el si Casio sau alta marca in acest topic !
Rog moderatorii sa-i caute loc la altele....,sau la UTILE !! :!:
Nenea Radu, poate sa faca parte din echipamentul de pescuit, scrie pe el "Fishing Gear" :lol: E util pescarului prin faptul ca prezinta solunarul, cu fazele lunii si cu sugestia cum ca in anumite faze ale lunii, pestele se hraneste mai mult, deci, se poate prinde mai usor. ;-)
Bine, nu este obligaroriu sa-l ai, cum nu este obligatoriu sa ai rodpod, sau alt echipament de pescuit, de care te poti lipsi.
Acum ce sa zic.... chiar daca muti topicul, omu' scrie altul, cand aici, cand dincolo..... I se inchide un topic, el deschide altul....si tot asa.

Fir intins!
Daca peşte nu e, nimic nu e !!! :))

Multe sfaturi utile cu privire la forum, si nu numai, găsiţi AICI

Scrie răspuns