alin
imi cer scuze....acum am citit topicul in totalitate(2 huse Tilea Gabriel+2 dan-h si tu Quiver-ul)
nu vreau sa va calc pe batatura mai ales ca santem ardeleni cu toti
norisss
scuzele mele de rigoare,oferta mea numai e de actualitate
[ VAND ] 4 huse individuale JRC 13FT + QUIVER
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
- alex_mures
- veteran
-
- senior member
- alex_mures
- veteran
acum v-ati gasit sa va certati pe ele?...e anuntul pus din toamna.Mi-am adus aminte sa mai dau cate un up ca trebuie sa-i cumpar unui amic un rod pod pe alt anunt.Sunteti chiar amuzanti :)
Si ca sa revenim on topic am vorbit ieri cu un pescar la telefon (din Bucuresti) care era dispus sa mi le cumpere azi daca nu se face vremea rea.Si se pare ca e cam greu de circulat in Buc. cu zapada cazuta azinoapte.Pretul pe privat nu vi-l dau ca nu are rost sa mai negociem...eu zic ca am cerut un pret corect.Daca in 2-3 zile nu le cumpara respectivul revin la vanzare la pretul de FIX 250 LEI.
toate bune!
Si ca sa revenim on topic am vorbit ieri cu un pescar la telefon (din Bucuresti) care era dispus sa mi le cumpere azi daca nu se face vremea rea.Si se pare ca e cam greu de circulat in Buc. cu zapada cazuta azinoapte.Pretul pe privat nu vi-l dau ca nu are rost sa mai negociem...eu zic ca am cerut un pret corect.Daca in 2-3 zile nu le cumpara respectivul revin la vanzare la pretul de FIX 250 LEI.
toate bune!