Prietene ... presupun ca citesti acum , iti sugerez sa vizionezi :
http://www.youtube.com/watch?v=M3tYD2xX94c
Acum ca mi-ai ascultat dorinta , ti-as ramane recunoscator daca ti-ai vedea de treaba ta si nu ai mai face comentarii malitioase , fara macar sa ai habar despre ceea ce vorbesti .
Propun sa iei un avertisment pentru ca tot ceea ce ai spus nu este adevarat !
Si eu il am pe WAVERUNNER ATOM si se comporta EXTRAORDINAR !
Daca ai comparat cu Garmin , poate cu un Garmin de peste 1000 de lire cu 2 unghiuri de scanare , etc etc .
Este dreptul fiecaruia sa dea peste 5000 RON pe un sonar .. daca ii are .
Corect si civilizat este sa ne vedem fiecare de treaba noastra , dar frustrarile celor asemenea tie sunt rascolitoare .
Adica , in Anglia , daca intrebi pe cineva de Grandeslam si Waverunner spun ca este cel mai bun produs in 2009 in materie de crap , dar pe crap.ro te gasesti tu [ mucea-lucea ] sa mananci [ maro ] fara rost , si , repet fara sa ai habar despre acest sonar .
Mai asculta inca o data melodia si incearca sa ai putina demnitate .
Te rog frumos .
Pacea fie cu tine prietene !
sebas scrie:
Nu vreau sa te dezamagesc, din nou

, dar dupa faza cu barcutza aia super trebuie sa te ajut un pic, mai mult ptr. informarea posibililor cumparatori.
Nu-l fabrica aia care zici tu.
Este o chinezarie, care fie vorba intre noi are un pret la origine de vreo 80 de dolari...cu putin internet se cumpara direct din chainia.
roshured scrie:Caracteristicile sonarului vorbesc de la sine ...
singurul aspect in care vorbeste de la sine e la adancime..in rest lasa mult de dorit, il am pe barca atom bait boat si l-am comparat cu un garmin de pe barca cu vasle si motoare.
Si treaba aia cu 400 metri..sa fim seriosi...poate in laborator