Lansete K-Karp Intrepid + mulinete K-Karp Excellence vx8000
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
Lansete K-Karp Intrepid + mulinete K-Karp Excellence vx8000
Salutare,
Vand 4 lansete K-Karp Intrepid, lungime 3,60m, TC 3,00lb impreuna cu 4 mulinete K-Karp baitrunner Excellence vx8000.
Pentru detalii complete, puteti accesa site-ul producatorului k-karp.com
Mentionez ca produsele sunt folosite 3 partide anul acesta, sunt in stare excelenta (as putea spune chiar noi) si se pot vedea si testa inainte de achizitionare.
Tamburii principali ai mulientelor sunt incarcati cu fir Trabucco Fluo (S-Force Soft Carp Hi-Viz) de 0.30mm, iar cei de rezerva cu firul de productie japoneza K-Karp Sinking Plus de 0.30mm.
Pret: 2.000 RON
0723.285.583 - Ciuchi
Vand 4 lansete K-Karp Intrepid, lungime 3,60m, TC 3,00lb impreuna cu 4 mulinete K-Karp baitrunner Excellence vx8000.
Pentru detalii complete, puteti accesa site-ul producatorului k-karp.com
Mentionez ca produsele sunt folosite 3 partide anul acesta, sunt in stare excelenta (as putea spune chiar noi) si se pot vedea si testa inainte de achizitionare.
Tamburii principali ai mulientelor sunt incarcati cu fir Trabucco Fluo (S-Force Soft Carp Hi-Viz) de 0.30mm, iar cei de rezerva cu firul de productie japoneza K-Karp Sinking Plus de 0.30mm.
Pret: 2.000 RON
0723.285.583 - Ciuchi
Laur am sunat astazi la acel magazin. Mi-a raspuns un pustiulica, l-am intrebat daca are acele produse pe stoc si mi-a spus ca da. L-am intrebat apoi unde este magazinul sa le pot vedea si eu si raspunsul a fost "pe net". De obicei eu, si va sfatuiesc si pe voi sa va feriti in momentul cand achizitionati produse scumpe, ma feresc de magazine on-line de care nimeni nu stie nimic, nu au si un sediu, un butic cat de mic, un numar de fax, de fix de ceva. S-au luat foarte multe tepe si e posibil, in cazul produselor de pescuit de exemplu, ca in loc de lansete sa vina in colet uluci.
Eu din ce stiu cand am vorbit ultima data cu importatorul nu mai aveau aceste produse pe stoc. Daca le-au readus este posibil ca magazinul sa fie ok, dar tot mi-ar fi frica si as solicita verificarea coletului inainte de a plati rambursul la firma de curierat. Am sa dau un telefon la importator sa vad ce zic.
Revenind la topicul de aici, noul pret pentru tot ansamblul este:
1.800 RON nenegociabil.
PS. Laur m-a sunat cineva care a r fi interesat de mulinete. Daca le ia, am sa revin cu un pret doar pentru lansete.
Eu din ce stiu cand am vorbit ultima data cu importatorul nu mai aveau aceste produse pe stoc. Daca le-au readus este posibil ca magazinul sa fie ok, dar tot mi-ar fi frica si as solicita verificarea coletului inainte de a plati rambursul la firma de curierat. Am sa dau un telefon la importator sa vad ce zic.
Revenind la topicul de aici, noul pret pentru tot ansamblul este:
1.800 RON nenegociabil.
PS. Laur m-a sunat cineva care a r fi interesat de mulinete. Daca le ia, am sa revin cu un pret doar pentru lansete.