cumpar pat pentru pescuit
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
cumpar pat pentru pescuit
astept oferte ,bob.alexandru id mess yahoo
-
- junior member
http://www.crap.ro/forum/phpBB2/viewtop ... bed37e154f
patu de la dam e super ok,eu am cumparat de la marius e super om de incredere.
patu de la dam e super ok,eu am cumparat de la marius e super om de incredere.
Merci Tamas,
Acesta este patul:

Insa m-am hotarat sa-l pastrez pentru mine. Si asa mi-a parut rau dupa celalalt, care e la tine acum
. Fara nicio exagerare, cu un astfel de pat si un sac de dormit tot de la MAD am petrecut o noapte sub cerul liber, la 2 grade Celsius, pe lacul Maconka in Ungaria, fortat de imprejurari pentru ca, in graba mare, cortul l-am uitat acasa. Patul are un invelis termo-izolant extraordinar care pastreaza caldura sub utilizator.
Acum ca l-am laudat degeaba, revin la topic, pentru a nu-l supara pe d-nul Alex, am sa-i ofer un pat de la Wychwood, nou-nout, la 250 lei. Am sa caut o poza si am sa o postez.
Acesta este patul:

Insa m-am hotarat sa-l pastrez pentru mine. Si asa mi-a parut rau dupa celalalt, care e la tine acum

Acum ca l-am laudat degeaba, revin la topic, pentru a nu-l supara pe d-nul Alex, am sa-i ofer un pat de la Wychwood, nou-nout, la 250 lei. Am sa caut o poza si am sa o postez.
Ultima oară modificat 14 Ian 2010 08:35 de către Marius_bn, modificat 1 dată în total.
re
nu m-ati suparat,dar caut un pat-----anul trecut am inceput cu pescuitul la crap si stau cam prost cu finantele,si de aceea incerc sa cumpar la mana a doua.