Mulinete Sert Run Teck 9005 FD
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
De vanzare 6 mulinete Sert Run Teck 9005 FD, folosite 5-6 partide, impecabile, cu fir nou P-Line de 0,30
- 5 rulmenti
- frana pe fata micrometrica
- corpul-rotor din carbon
- putere mare de recuperare (4,6:1)
- galet supradimensionat anti-rasucire in vederea unei recuperari rapide fara posibilitatea de a incurca firul
- anti-retur infinit
- manivela de lupta
- sistem de oscilatie S-Curve
- sistem de debraiere a tamburului Bait Runner
- tambur din aluminiu
- structura puternica si rezistenta
Pretul pentru toate 6 buc. este de 850 RON.
Pentru detalii suplimentare: Marius - 0744.606.120
- 5 rulmenti
- frana pe fata micrometrica
- corpul-rotor din carbon
- putere mare de recuperare (4,6:1)
- galet supradimensionat anti-rasucire in vederea unei recuperari rapide fara posibilitatea de a incurca firul
- anti-retur infinit
- manivela de lupta
- sistem de oscilatie S-Curve
- sistem de debraiere a tamburului Bait Runner
- tambur din aluminiu
- structura puternica si rezistenta
Pretul pentru toate 6 buc. este de 850 RON.
Pentru detalii suplimentare: Marius - 0744.606.120
350 lei 3buc
-
- new member
Mulinete Sert Run teck
Salut frate.Mai ai din mulinetele alea?
Cred ca inca este valabil anuntul. Sun maine si va anunt.
Mulinetele nu sunt ale mele, sunt ale unui amic care m-a rugat sa i le bag la vanzare, fapt pentru care am si specificat prenumele si numarul lui de telefon, in cazul in care aveti nevoie de mai multe detalii.
@conyrdr: acum am citit mesajul. Maine am sa-l rog sa le faca niste poze de aproape si sa ti le puna pe mail.
Mulinetele nu sunt ale mele, sunt ale unui amic care m-a rugat sa i le bag la vanzare, fapt pentru care am si specificat prenumele si numarul lui de telefon, in cazul in care aveti nevoie de mai multe detalii.
@conyrdr: acum am citit mesajul. Maine am sa-l rog sa le faca niste poze de aproape si sa ti le puna pe mail.