Helix 5 GPS CHIRP G2 Combo este la a 2 a generatie in seria Helix. Acesta dispune de un display cu diagonala 127mm si o rezolutie de 480 x 800 pixeli. Sonda Dual Beam Plus si putere 4000 Watt (PTP), pentru a ajunge la adancimi de pana la 457m. Tehnologia CHIRP permite chiar o mai buna identificare a obiectelor si a pestilor. Prin tehnologia Humminbird Fireswitch, veti obtine indiferent de conditii o imagine optima. Antena GPS integrata si slot card micro SD, fac ca sonarul Helix 5 GPS sa fie generator de harti complete.CARACTERISTICI:
*Diagonala: 127 mm
*Numarul de pixeli ai ecranului: 480 x 800
*Tip ecran: TFT color cu 256 de culori
*Dimensiunile unitatii: 18,9 x 10,7 x 2,82 cm,*Frecventa sonarului: 200/83 kHz
*Unghiuri de acoperire: 20 °, 60 °
*Adancime de scanat: 450 m
*Putere de iesire (RMS) 500 W
*Putere de iesire (PTP) 4000 W
*Alimentare: 10 -20 VDC,*Consum de energie: 615 mA
*Functia Switchfire : da
*Inregistrare pe card de memorie
*Functia de alarma: da
*Actualizare instantanee a imaginii : da
*Panoramarea: da,
*Vizualizare zi: da
*Alegerea mod de afisaj color :da
*Alarma de temperatura: da
*Functia de freezing: da
*Identificarea pestelui (peste ID +): da
*X-Press Menu: da,*Setarea iluminarii afisajului: da
*Rezistent la apa
*Alegerea modului de afisare: da
*Actualizarea software: da
*Functia de masurarea vitezei: da .Sonarul este nou in tipla,nu a fost folosit niciodata,este in garantie,pretul de magazin 1813 ron.pretul meu,1550 ron.PS,pentru al putea verifica daca este functional cand l-am cumparat,i-am facut si sertizarea firelor ce intra in clemele bateriei,dupa cum se poate observa in poze.0724005282
Vand Sonar Humminbird Hellix 5 chirp G2 GPS G2 Dual Beam
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
Re: Vand Sonar Humminbird Hellix 5 chirp G2 GPS G2 Dual Beam
Din pacate pozele sunt prea mari si habar nu am cum sa le descarc altfel,ma anunta ca fisierul este prea mare,cine este interesat ,imi lasa mesaj pe whats-app-ul nr de telefon care l-am lasat,