cumpar fir shimano technium 0,5mm
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
- Dan Cristian
- veteran
Re: shimano
Eu folosesc pe Main de 0,60. Nu e treaba ca il rupi cu cotul sau nu, e chestia ca se freaca pe pietre, scoici..etc. Si sa folosesti inaintas, mai ai un nod in plus ceea ce inseamna mai un punct slab.cipica scrie:dar de ce ai nevoie de 0.50 shimano??? 0.40 abea il rupi daca tragi cu tot corpul de el. De fapt eu nu am prea reusit sa rup technium de 0.40
Re: shimano
carprom scrie:Eu folosesc pe Main de 0,60. Nu e treaba ca il rupi cu cotul sau nu, e chestia ca se freaca pe pietre, scoici..etc. Si sa folosesti inaintas, mai ai un nod in plus ceea ce inseamna mai un punct slab.cipica scrie:dar de ce ai nevoie de 0.50 shimano??? 0.40 abea il rupi daca tragi cu tot corpul de el. De fapt eu nu am prea reusit sa rup technium de 0.40
Acel punct slab, e nimic pe langa ce face scoica la pescuitul pe dig de piatra...... Am avu crap scapat numai din trasatura.....era cat pe ce sa-mi ia lanseta...... Cine vrea detalii, sa ma contacteze.
Daca peşte nu e, nimic nu e !!! :))
Multe sfaturi utile cu privire la forum, si nu numai, găsiţi AICI
Multe sfaturi utile cu privire la forum, si nu numai, găsiţi AICI
- Dan Cristian
- veteran