Vand 4 senzori Energoteam + statie radio + baterii+4swingere

Anunturi de vanzare-cumparare de echipamente de pescuit, noi sau second hand.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
silviu_florescu
junior member

Vand 4 senzori Energoteam + statie radio + baterii+4swingere

Mesaj de silviu_florescu » 28 Feb 2009 02:16

Set de 4 avertizori radio Energoteam + statie radio si o valigeta metalica pentru transport.
Posibilitati de reglare volum,ton si sensitivitate.
Senzorii au urmatoarele culori : rosu, galben, verde si albastru.
In partea de jos a avertizorului se afla si o mufa tip "jack" pentru conectarea swingerelor sau hangerelor luminoase.
Atat senzorii, cat si statia functioneaza cu 1 baterie de 9 V (toate cele 5 sunt Varta, noi si le dau cadou; atentie: in magazin nu sunt incluse in pret, deci v-ar costa inca 50 ron).
Statia receptioneaza pana la o distanta de 200m, este prevazuta cu reglaj pentru ton si volum, led-uri de avertizare si led de alarmare pentru baterie.
Se pot seta coduri, astfel incat sa nu existe interferente cu alte echipamente care opereaza pe aceeasi frecventa.
Pentru pozitia ON, exista 2 variante, una fiind cu posibilitatea activarii ledurilor de veghe, pentru a fi oricand vizibile pe timp de noapte si cealalta pentru modul normal, fara leduri de veghe.

Setul a fost folosit in 3 partide, sunt ca noi.
Mai ofer cadou 4 swingere, cele din imagine.

Pret pachet: 400 RON.

Tel: 0767 554004 - Silviu.

Cei interesati, sunati! Nu prea stau pe net.

Imagine
Ultima oară modificat 27 Mar 2009 00:59 de către silviu_florescu, modificat 1 dată în total.

siilviu
new member

Mesaj de siilviu » 28 Feb 2009 17:57

Fiindca nici eu nu prea stau pe net si ptr ca faci cadou bunatate de baterii varta care cred ca sunt noi iti ofer 250 ron.
Repet rog sa ma suni ca nici eu nu prea stau pe net.
0722287412

firu.cristi
member

Mesaj de firu.cristi » 28 Feb 2009 19:27

eu ofer 300 ron

silviu_florescu
junior member

Mesaj de silviu_florescu » 05 Mar 2009 12:25

Stiam eu ca astia cu numele de Silviu sunt "smecheri", dar vad ca aia cu doi de "i" sunt de doua ori mai mult.. :D

Asa ca, pentru cei "predispusi" la negocieri, pretul este de 500 roni, ca sa dublam oferta lui siilviu.. Cine stie? ..poate asa ajungem la pretul meu..

Acum, fara glume, pt cine doreste setul fara baterii si swingere, pretul este de 350 roni.

Repet: sunati daca sunteti interesati.

Scrie răspuns