Lanseta e noua,am folosit-o o singura data la o iesire scurta de 3-4h.
Eventual schimb cu 1buc mulineta Okuma Semper X 440+diferenta sau accept schimb cu 1buc lanseta Ron Thompson Hard Core II 3,00m 80-150gr
Prefer sa vand/schimb lanseta cuiva/cu cineva din zona Timisoara-Arad-Sannicolau Mare-Jimbolia.
Motivul ptr. asta este pretul transportului.
Locuiesc aproape de orasele mentionate mai sus si ma pot intalni cu clientul.In alta zona trimit doar daca clientul suporta transportul integral.
Mai vand 2 buc lanseta Cormoran ProfiLine Tele 170 3,50m 70-170gr
Lansetele au in varianta standard inel pe primul tronson.Acele inele eu le-am dat jos(frumos,polizat fin,nu ca ciobanu').Am considerat ca sunt prost pozitionate si incurca in aruncare.Inelele sunt din oxid de titan,inelul de varf cred ca e de 14-16mm.Elementul de varf e din fibra de sticla plina si masiva.Le-am luat ptr. pescuitul pe Mures dar dupa investitile in echipament de crap,nu mai am bani sa le cumpar mulinete

Preturile produselor din magazin le cunoasteti deci astept sa vad cat oferiti.

PS:Mai am si 2 lansete groase din 2buc,actiune 300-500gr.E un model mai vechi ce se gasea la bijnitari cu 3-4 ani in urma:Goldstar Duna 300.Sunt acel tip de lansete ce se folosesc de braconieri la pescuitul"la grebla"

Fiind vorba de un model care la vremea lui era destul de scump.n-o sa le dau pe gratis:140 lei/perechea(se vand doar impreuna)