ATTX V2
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
- junior member
Salut,
Este OK statia, eu asa ceva folosesc si sunt multumit.Marele avantaj este ca statia este compatibila cu marea majoritate de senzori,si poti folosii mai multe modele(de senzori) la o adica.Deci este universala daca pot spune asa.
Ca dezavantaj este pretul, la banii astia poti sa gasesti set de 4 senzori cu statie.
Este OK statia, eu asa ceva folosesc si sunt multumit.Marele avantaj este ca statia este compatibila cu marea majoritate de senzori,si poti folosii mai multe modele(de senzori) la o adica.Deci este universala daca pot spune asa.
Ca dezavantaj este pretul, la banii astia poti sa gasesti set de 4 senzori cu statie.
dragomir marius scrie:Salut,
multumesc
multumescPaul_sv scrie:Statia e super.
am folosit-o tot sezonul trecut. De asemenea consumul de baterii e foarte mic. Inca nu am schimbat bateriile din capete (sunt cele cu care vine setul).
Ai grija totusi la modul de vibratie al statiei. Daca il activezi iti consuma bateria de la statie mult mai repede.