Bait Dropper
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
Bait Dropper
se poate achizitiona din romania un Bait Dropper (plantat la crap)din cate am inteles ca sunt unele modele si de la fox dar pe romania nu am vazut sa fie ...
Re: Bait Dropper
oare e chiar util? sao ne complicam,...DOEAT-KR scrie:se poate achizitiona din romania un Bait Dropper (plantat la crap)din cate am inteles ca sunt unele modele si de la fox dar pe romania nu am vazut sa fie ...
oricum il folosesti din barca,si daca tot esti cu barca potzi lasa din mina niste bulgari de nada care sa se desfaca cind ajung pe substrat
cine gaseste greseli de ortografie poate sa le pastreze
daca vreau sa imi achizitionez inseamna ca il consider util si la o adica este ca poti nadi cat de cat la punct fix si nada sa ramana concentrata intr-o zona cat mai restransa.
Am de gand sa il folosesc la nadit cu seminte , pelete , boilesuri mici nu are rost sa fac bulgari ,vreau sa nadesc sa evit graundbaitul si daca vrei sa nadesti cu asa ceva la o adancime de 7-8 metri pe o vreme de primavara cu posibilitati de vant din mana nu cred ca ar fi prea precis si risti sa imprastii nada pe o arie destul de mare
Fiecare are filosofia lui ... nu utilitatea sculei era intrebarea
Am de gand sa il folosesc la nadit cu seminte , pelete , boilesuri mici nu are rost sa fac bulgari ,vreau sa nadesc sa evit graundbaitul si daca vrei sa nadesti cu asa ceva la o adancime de 7-8 metri pe o vreme de primavara cu posibilitati de vant din mana nu cred ca ar fi prea precis si risti sa imprastii nada pe o arie destul de mare
Fiecare are filosofia lui ... nu utilitatea sculei era intrebarea