Pareri ET President boilie
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
Pareri ET President boilie
Intentionez sa-mi iau 2 buc. ET President bolie 3.6m/3 trons./ 3lb. Poate cineva care stie betele sa-si dea o parere?
-
- member
ET
Pana sa-ti raspunda cineva cauta mai inapoi si vei gasi 2-3 topicuri mari si late despre ele.Ca unul care am avut aceste lansete (mai am una si-mi pare bine)zic asa:plusuri-calitate/pret-imbatabil,transport-no problem,dril-super senzatii,inele -cam grusute dar supercalitative,blancul-cam''retro''dar suficient de solid ca sa te tina ani buni daca ai grija.
-minusuri:cu plumbi de 85-90 gr. sunt la limita,nu cred ca merg peste 80-90 metrii din orice maini.Cu toate astea eu raman un mare''fun''al modelului -am vandut 3 numai ca sa fac loc altora dupa dulap
si sa ma-ntelegi..$$$ 
-minusuri:cu plumbi de 85-90 gr. sunt la limita,nu cred ca merg peste 80-90 metrii din orice maini.Cu toate astea eu raman un mare''fun''al modelului -am vandut 3 numai ca sa fac loc altora dupa dulap

-
- member
ET
Intreaba-l mai degraba pe unul dintre moderatori,danr.O sa-ti raspunda cu amabilitate pt.ca dansul ....comercialializeaza ambele modele