Recomandare mulineta
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
Eu am Banax Raiders cam de 2 ani, varianta cu frana in fata, tambur de 50. Daca ai gasit aceste mulinete, eu zic sa le cumperi, isi fac treaba bine(chiar f bine) pt pescuitul "universal".Eu nu ma plang de cele cumparate de mine, nu a fost necesara repararea lor(le-am dat la ungere in fiecare an).Eventual ca nu aseaza firul f bine(asta conteaza numai pt aruncari la disatanta mare).
Sunt cele mai bune mulineta pe care le cunosc la pretul asta.
dudi
dudi
asta vroiam sa aud...dudi scrie:Eu am Banax Raiders cam de 2 ani, varianta cu frana in fata, tambur de 50. Daca ai gasit aceste mulinete, eu zic sa le cumperi, isi fac treaba bine(chiar f bine) pt pescuitul "universal".Eu nu ma plang de cele cumparate de mine, nu a fost necesara repararea lor(le-am dat la ungere in fiecare an).Eventual ca nu aseaza firul f bine(asta conteaza numai pt aruncari la disatanta mare).
dudi

- Pop Florin
- veteran
.....
sar putea sa mai ai norocul cei de la pescarul si vanatorul avea intr-o perioada nishte mulinete la vreun 1.2 mil dar daca luai 3 bucatzi primeai una moca si eu din fericire am prins vreo cateva partide cu astfel de mulinete si au mers excelent erau cu tambur mare si frana lucra bine poate mai ai noroc sa gaseshti pe stoc chestia asta