Lanseta de maxim 250 RON

Discutii despre echipamente si accesorii pentru pescuitul la crap. Tot aici puteti deschide discutii despre produsele aflate in magazinul online.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Vlasin Florin
maniac

Mesaj de Vlasin Florin » 13 Apr 2007 20:35

ce model de la pelzer :?: eu am avut mk2 si am fost multumit de ele.

catalin_marcu
junior member

Mesaj de catalin_marcu » 13 Apr 2007 21:05

Intre urmatoari obtiuni ce ati alege:

1. Sert Karax: http://www.pecheur.com/boutiques/fiche_ ... p?id=18080 la 144 RON;
2. Cormoran UK Carp Eliminator: http://www.cormoran.de/co/en/products/p ... liminator la 250 RON;

Merita oare diferenta de pret dintre cele 2? Voi ce ati alege in locul meu?

Merci,
Catalin

catalin_marcu
junior member

Mesaj de catalin_marcu » 14 Apr 2007 22:31

Multumesc tuturor care mi-au dat sfaturi in acest topic.
Am cumparat pana la urma 2 x Cormoran UK Carp Eliminator. Am vazut si Sert Karax si altele sub 200 RON dar nu se puteau compara cu Cormoranul (plus ca erau si parabolice).

Catalin.

mikecarp
veteran

Mesaj de mikecarp » 14 Apr 2007 22:38

Sa sti ca ptr inceput niste lansete parabolice te-ar fi putut ajuta mai mult decat niste lansete rapide.Cele parabolice sunt mai ingaduitoare cu greselile, pe cand cele rapide nu te iarta daca nu sti sa le folosesti la adevarata lor valoare.
Carpfishing... A way of life!

horiacrap
member

Mesaj de horiacrap » 16 Apr 2007 08:29

Eu sunt pentru mufarea inversa, i-mi inspira mai multa incredere.
Cand am trecut de la betele telescopice la primele bete din bucati (3 bucati), acestea aveau spigot si dupa un an si ceva de pescuit 3 dintre imbinari au ajuns pana in capat (spigotul era complet inauntrul tronsonului) si incepeau sa se desfaca tot mai usor. Am cautat un spray cu carbon special pentru asa ceva, prin ungaria dar tocmai atunci nu mai era pe stoc si am renuntat la bete in scurt timp. Precizez ca betele erau modeste si nu le-am putut cere mai mult, dar oricum de atunci sunt fan mufare inversa.

In legatura cu Cormoran, ce ti-a placut la ele, ca au inele SIC :lol: ? Sunt bunicele de inceput, sa ai noroc la ele si fir intins.
WWW.HORCARP.RO | FIR INTINS !!!

catalin_marcu
junior member

Mesaj de catalin_marcu » 16 Apr 2007 15:37

@horiacrap

Nu pot sa spun exact ce mi-a placut dar am apreciat actiunea lor, mi-a placut cum sunt lucrate si nu am gasit altceva care sa-mi placa la cateoria asta de pret si in plus mai aveam o lanseta Cormoran UK Carp (mai modesta) de anul trecut care s-a prezentat OK.
Cat despre mufare, am si 2 bete cu mufare inversa si chiar nu am avut nici o problema in decursul unui an de pescuit cu ele.
Cele noi fiind cu spigot am zis hai sa incerc sa vad cum e si cu spigot...:-)

Catalin.

Scrie răspuns