Nod inaintas!!!
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
- cezar oprea
- senior member
Va multumesc ,f bune imaginile i-mi sunt de mare folos.
"Lasati ciortanii sa vina la mine !"
www.holdemstars.ro
www.holdemstars.ro
- cezar oprea
- senior member
@ioanb
Din imaginile pe care le-ai postat cred ca mai bun ar albright dar ar trebui sa fie conicitatea invers,cred ca imaginea este gresita si nodul trebuie facut cu conicitatea catre rola de fir (cum aratei acolo) nu spre mulineta.Ce zici ?Priveste cu atentie!
Din imaginile pe care le-ai postat cred ca mai bun ar albright dar ar trebui sa fie conicitatea invers,cred ca imaginea este gresita si nodul trebuie facut cu conicitatea catre rola de fir (cum aratei acolo) nu spre mulineta.Ce zici ?Priveste cu atentie!
www.holdemstars.ro
www.holdemstars.ro
- cezar oprea
- senior member
- radumatica
- veteran
Re: .
Nea al crapone...eu nu ma iau de nimeni,de tinut ma tin curelele sa facem o partida de pescuit daca vrei si de doua saptamani,...provocarea te las pe tine sa o faci,iar de rezolvat ,sunt convins ca o sa o rezolvam.al_crapone scrie:nea Matica...vad ca te cam iei gura..in gura cu mine...te tine sa facem o 3-4 zile pe o balta..care vrei tu?
astept "propuneri" de la tine..pescare![]()
da-mi pe pvt si o rezolvam..ca intre ..pescari![]()
La randul meu, astept pe MP.detalii

Cat despre locul meu de munca, nu prea ar trebui sa te doara capul pe tine,lasa-i pe altii sa-si faca griji pentru el "desteptule"

Practica , pe balta se face!!!
- CrocO-dilu
- junior member
imaginea este buna .nu poti sa il faci invers. inaintasul este mai gros decat linia principala asa e logic.nu incerca sa faci nodul invers ca nu merge.stai linisti ca trece foarte bine prin inele si asa.cezaro scrie:@ioanb
unde nu e crap vai de bete
- cezar oprea
- senior member
Da ,m-am convins pt ca am incercat fizic(am facut nodul) si este ok,doar ca din imagine se vedea altfel.
www.holdemstars.ro
www.holdemstars.ro