Avertizor Fox Micron Warrior

Discutii despre echipamente si accesorii pentru pescuitul la crap. Tot aici puteti deschide discutii despre produsele aflate in magazinul online.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
mariuskelemen
new member

Avertizor Fox Micron Warrior

Mesaj de mariuskelemen » 02 Iun 2007 09:13

As dori sa achizitionez acest avertizor si as dori mai multe informatii in special de la cei ce i-l au

Nu are reglaj de sensibiliatate in acest caz la un vant puternic cum se comporta? setarile se pierd la inchiderea lui?

In aceeasi suma de bani ce alte variante as avea?

Verdete Daniel
member

Mesaj de Verdete Daniel » 02 Iun 2007 09:54

Eu am acesti avertizori si pot sa spun ca sunt super buni pentru pretul lor. Sunt etansi - nu am avut probleme pe timp de ploaie, silentiosi si fiabili - chiar daca nu au reglajul pentru sensibilitate. Sensibilitatea le-o dai din swingere si nu ai nici un fel de problema. Swingerele pe care le am sunt Fox Euro Swinger care au pe tija o contragreutate care, prin reglarea ei da sensibilitatea in senzor. Mai exista in comert si varianta mai ieftina a acestui swinger care se numeste Fox Micro Swinger, iar diferenta intre ele este data de bratul de prindere pe suport si tija. Chiar anul acesta m-a prins la pescuit un vant puternic si o ploaie torentiala (pot sa spun ca a fost furtuna in toata regula) care a durat cam toata noaptea, iar senzorii si swingerele au stat nemiscate, nu am avut nici macar un beep fals.

Asa ca recomandat cu toata caldura acest asamblu: senzor Fox Warrior + swinger Fox Euro Swinger (sau Fox Micro Swinger).
Daniel Verdete

cipibm
senior member

Mesaj de cipibm » 02 Iun 2007 13:43

O maxima calitate la un avertizor e sa fie"silentios". :D :D :D

mariuskelemen
new member

Mesaj de mariuskelemen » 02 Iun 2007 14:02

@Daniel - multumesc de informatii o sa tin cont

@cipibm - poti fi mai explicit :lol:

PaulP
junior member

Mesaj de PaulP » 02 Iun 2007 15:18

Daniel senzorii astia vroiam sa mi-i cumpar si eu, dar au baterii ciudate. Cam cat te tine o pereche de baterii si cam cat costa ?

voicua
veteran

Mesaj de voicua » 02 Iun 2007 15:55

Achizitioneaza niste senzori cu toate cele trei functii:ton,volum si sensibilitate,altfel risti sa regreti investitia facuta.
Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost,decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu...

Verdete Daniel
member

Mesaj de Verdete Daniel » 04 Iun 2007 09:54

PaulP scrie:Daniel senzorii astia vroiam sa mi-i cumpar si eu, dar au baterii ciudate. Cam cat te tine o pereche de baterii si cam cat costa ?
Nu inteleg la ce te referi!?

Eu folosesc baterii Varta de 1,5V si nu am nici un fel de problema (din ce am inteles de la baieti tin circa un an daca se pescuieste saptamanal).

Cat costa? Pai senzorii costa 90-100 lei bucata, iar bateriile cca 6,5-7 lei bucata.
Daniel Verdete

Scrie răspuns