sugestie lanseta spod + mulineta

Discutii despre echipamente si accesorii pentru pescuitul la crap. Tot aici puteti deschide discutii despre produsele aflate in magazinul online.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

mariuskelemen
new member

Mesaj de mariuskelemen » 21 Mai 2007 13:40

Cred ca o sa merg pe shimano, insa acum am auzit ca sunt 2 variante:

beast master spod - 120 euro
tribal spod - 135 euro

Care e mai buna, am inteles ca tribal e mai de xxx si mai calitativa, insa am citit inspec si parca beast se incarca mai mult 250gr fata de 170 la tribal.Apoi am inteles ca tribal este mai energica cu actiune mai de varf deci forta mai mare cred.

la pret diferenta este neglijabila.

de vazut mai greu ca nu prea le gasesc in magazine, decat pe site-uri de pescuit :-(
ce parere aveti?

raducu
senior member

Mesaj de raducu » 21 Mai 2007 14:34

horiacrap scrie:Beastmaster sunt putin mai rapide si mai solide decat Warrior (parerea mea), duce rachete mari, eu am asa ceva si dau cu racheta Korda si Fox pentru boilies, si sunt foarte multumit, trebuie sa ai un degetar de calitate si ceva fibra sa incarci cum trebuie spodul. Tribalul e mai scump decat cele doua cam 150E. Vezi ca mai este de la JRC Skyliner Spod 4.25lb la vreo 200 ron. Nu te grabi, pune mana pe ele inainte daca poti, daca nu o sa te obisnuiesti.
Pai tocmai asta era temerea lui , ca un spod adevarat ar fi prea greu de incarcat la alura lui( 1,75 si 55 kg). De aceea i-am recomandat Warrior care e mai blanda si nu"taxeaza" sever lipsa detehnica la fel cu Beast-ul sau altele bete rapide.
PESCUITUL INSEAMNA ARTA

horiacrap
member

Mesaj de horiacrap » 21 Mai 2007 14:47

Tribalul l-am vazut dar nu am dat cu el, nu pot spune nimic. Daca are actiune rapida nu inseamna ca e mai puternic, ci ca lucreaza din varful lansetei si e mai regida spre talon. E mai usor de incarcat cu cantitati mai mici de nada. Beastmaster-ul are actiune progresiva si se comporta foarte bine, multi il folosesc dar, tu alegi. O sa postez in albumul meu o poza cand nadesc cu spodul sa vezi actiunea lui.
WWW.HORCARP.RO | FIR INTINS !!!

horiacrap
member

Mesaj de horiacrap » 21 Mai 2007 18:00

@ raducu
Ce pot spune? el alege, eu am incercat sa-i dau cat mai multe detalii despre Shimano care-l folosesc si cu care m-am obisnuit. Pana la urma tot se obisnuieste cu oricare spod ar fi. Am un amic care are vreo 1.65 si cam 60 de kg da sa vezi ce scoate untu din spod, pana la urma obisnuinta si experienta i-si spun cuvantu.

Beastmaster-ul chiar are o actiune rapida, nu lasa loc de intors dupa ce-l incarci, la cea mai mica gresala ori ramai fara racheta ori faci o intindere la deget (NU cumva sa dai cu inaintas textil FARA degetar !!!).
Vezi poza alaturata.

http://www.crap.ro/forum/phpBB2/album_p ... ic_id=3029

Beastmaster Spod
Okuma Oryx
Mono 0.30 + 6m Inaintas Berkley Whiplash Pro 0.22
WWW.HORCARP.RO | FIR INTINS !!!

raducu
senior member

Mesaj de raducu » 21 Mai 2007 18:05

horiacrap scrie:@ raducu
Ce pot spune? el alege, eu am incercat sa-i dau cat mai multe detalii despre Shimano care-l folosesc si cu care m-am obisnuit. Pana la urma tot se obisnuieste cu oricare spod ar fi. Am un amic care are vreo 1.65 si cam 60 de kg da sa vezi ce scoate untu din spod, pana la urma obisnuinta si experienta i-si spun cuvantu.

Beastmaster-ul chiar are o actiune rapida, nu lasa loc de intors dupa ce-l incarci, la cea mai mica gresala ori ramai fara racheta ori faci o intindere la deget (NU cumva sa dai cu inaintas textil FARA degetar !!!).
Vezi poza alaturata.

http://www.crap.ro/forum/phpBB2/album_p ... ic_id=3029

Beastmaster Spod
Okuma Oryx
Mono 0.30 + 6m Inaintas Berkley Whiplash Pro 0.22
Asta vroiam saspun si eu , ca Fox W. mai "iarta" lipsa de experienta si este un bat foarte bun.
PESCUITUL INSEAMNA ARTA

mariuskelemen
new member

Mesaj de mariuskelemen » 02 Iun 2007 09:42

multumesc tuturor pt sfaturi am ales shimano beast master spod + oryx

michael a
new member

Mesaj de michael a » 11 Iun 2007 22:18

sal
spod ALIVIO SHIMANO 12550 200LEI SAU
SPOD JRC SKYLINER 12, 4.35LB 200LEI

Scrie răspuns