navomodele de pescuit

Discutii despre echipamente si accesorii pentru pescuitul la crap. Tot aici puteti deschide discutii despre produsele aflate in magazinul online.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

gusti
senior member

Mesaj de gusti » 01 Noi 2007 23:24

thorul are forma de cataraman dublu are 2 motoare 2 acu. de 12V7,2 ah greutatea lui fara acu. apr.2,5kg , un bec halogen de 3w pt noapte,dimensiuni aprox.L 900,l450.h150.poate sa transporte pina la 2,5 kg nada la o distanta de aprox 600m.duce 2 fire o data.are un sertar care se deschide pe orozontala nu prin basculare.poti sa faci si o nadire progresiva.am testato pe lacul surduc in vara si am duso la 450m ca atit am pe tamburi si pot sa spun ca raspundea perfect la comenzi pe niste valuri de 30,40 cm.singura problema este vizibilitatea.la distanta aia e greu cu ochiul liber pe asa valuri sa vezi exact ce face.poze cu ea puteti sa vedeti in galeria personala a lui vlasin florin.pretul a fost de 500 E.am inteles de la dl marcel zgirdea ca de la anul va produce un model nou si la alte preturi.la capitolul lipsuri pot sa mai adaug urmatorul lucru: nu ai un afisaj pe telecomanda cind descarca sertarele cu nada. ;-)

jenel
senior member

Mesaj de jenel » 09 Noi 2007 18:10

ce nu va spus gusti e ca cu o barca sau dus firele la 4 pescari timp de 3 zile cu un singur set de acumulatori fara probleme

Scrie răspuns