ati folosit? JRC SKYLINER EXTREME RANGE? de unde cumpar?
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
pai...nu pot sa ma lamuresc decat la primavara.pana atunci imi ramane doar sa le admir:)...zi-mi si mie te rog cu ce greutate ai lansat cel mai bine cu ele..eu inainte sa-mi iau jrc am avut baracuda mustang si dadeam cu ele cu 100-110 si era ok.la jrc trebuie sa mai scad din gramaj nu?:)a, si inca ceva...cam ce distanta ai atins cu ele?aproximativ...salutarile mele
sa pretuim natura
-
- senior member
culmea este ca aceelasi blanc cu aceeiasi mandrina,acelasi finisaj a aparut de ceva timp si in europa sau niro cu o alta denumire FL Master Carp,costa 120 ron ,3.90 si ei le dau cu 4,25 lb .am un prieten care le are de juma de an si de aruncat arunca cu 120 g fara probleme doar ca sunt cam moi ,in agatatura esti halit cu ele .
APCR-CS CARPZONE
La naiba cu magazinele de pescuit:)Niro, Europa sau chiar Selgros ori Metro-s viitoru':)La preturile astea baga in faliment orice magazin specializat.Plus ca sigur sunt bete originale care arunca pana-n luna cu racheta(de preferinta home-made) si pana-n stele orice montura cu naditor:))George-Alexandru scrie:culmea este ca aceelasi blanc cu aceeiasi mandrina,acelasi finisaj a aparut de ceva timp si in europa sau niro .......,costa 120 ron ,.
pai la 4.25 lbs este deja spod:)...oricum se stie ca jrc lucreaza in china si nu e exclus ca acestea sa fie facute in eceeasi fabrica cu FL...oricum...e bine ca nu s-au rupt si ca isi face treaba cu ele..nu conteaza catdai pe un lucru daca esti multumit de el.ca deh...daca ne-am permite cu totii century ar fi bine:)
sa pretuim natura
-
- senior member
Cam asta cred si eu .alex_moso scrie:pai la 4.25 lbs este deja spod:)...oricum se stie ca jrc lucreaza in china si nu e exclus ca acestea sa fie facute in eceeasi fabrica cu FL...oricum...e bine ca nu s-au rupt si ca isi face treaba cu ele..nu conteaza catdai pe un lucru daca esti multumit de el.ca deh...daca ne-am permite cu totii century ar fi bine:)
APCR-CS CARPZONE
- mariancarp
- member
-
- senior member
.mariancarp scrie:eu am jrc si am vazut si master carp ,diferentele dintre ele sant ca masterul e mai greu si al incarci mai mult ,iar jrc e putin mai moale si are actiune semirapida spre deosebire de master care are actiune parabolica.
plus se vede diferenta de materiale dintre ele,atat la blank cat si la inele.
eu vorbesc de modelele de 3.90 care mi sa/u parut identice in cele mai mici detalii,ba mai mult master crap are pana de deasupra mandrinei unde poti prinde firul cu insemnele JRC

APCR-CS CARPZONE