inelul de varf al lansetei

Discutii despre echipamente si accesorii pentru pescuitul la crap. Tot aici puteti deschide discutii despre produsele aflate in magazinul online.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
razvan 13
member

Mesaj de razvan 13 » 22 Dec 2007 17:00

Tilea Gabriel scrie:La ce bete a aparut necazul , de curiozitate ?
hai sa mai vedem niste pareri si dupa

Tilea Gabriel
Moderator

Mesaj de Tilea Gabriel » 22 Dec 2007 17:11

Nu mi sa intamplat pana acum de aceea eram curios , e drept nu am tinut un set de bete mai mult de 2 ani dar ii cunosc pe cei la care le-am dat si inca nu au probleme iar betele au avut viata grea . Pretul mic al unor lansete trebuie sa se reflecte undeva si cum prea multe chestii nu cuprind ....inelele fac si ele parte din categoria mai ieftin si mai prost .
Powered by two rods

cipica
member

inele

Mesaj de cipica » 22 Dec 2007 17:24

Cu sigurnta de la calitatea indoielnica a inelelor.

George-Alexandru
senior member

Mesaj de George-Alexandru » 22 Dec 2007 19:23

calitatea inelelor si textilul folosit ca inintas.am doi prieteni care au acelasi set de bete,ceva aproape identic cu un model de la Jrc,nu mai stiu denumirea sky.....diferenta este ca ce/l care a folosit un inaintas foarte rezistent dar nu special ca inintas are santuri adanci in primele 3 inele.
APCR-CS CARPZONE

DANEZU
member

Mesaj de DANEZU » 23 Dec 2007 20:37

folosesc de 2 ani acelasi tip de inaintas textil si aceleasi lansete. Nici o urma de santuri sau alte semne pe inele ..... e CLAR calitatea inelelor lansetei !!!
DUMNEZEU ESTE PESCAR !!!
www.clubul-pescarilor.ro

razvan 13
member

Mesaj de razvan 13 » 23 Dec 2007 21:53

Tilea Gabriel scrie:La ce bete a aparut necazul , de curiozitate ?
shimano BM

markel
junior member

Mesaj de markel » 27 Dec 2007 13:11

Calitatea inelelor.Si vezi ca taieturile uzeaza firul.
Nu mai prinde si tu atatia pesti. :lol: Maritale :!: ;-)

markel
junior member

Mesaj de markel » 27 Dec 2007 13:11

Calitatea inelelor.Si vezi ca taieturile uzeaza firul.

razvan 13
member

Mesaj de razvan 13 » 27 Dec 2007 13:38

markel scrie:Calitatea inelelor.Si vezi ca taieturile uzeaza firul.
nu la marit marcele ca nu vreau sa am discutii cu nimeni , mai bine rezolv problema si la folosesc pt marke(L)r :lol: :lol: :lol: :!: :!: :!:

teacher64
veteran

Mesaj de teacher64 » 27 Dec 2007 15:22

Tilea Gabriel scrie:Nu mi sa intamplat pana acum de aceea eram curios , e drept nu am tinut un set de bete mai mult de 2 ani dar ii cunosc pe cei la care le-am dat si inca nu au probleme iar betele au avut viata grea . Pretul mic al unor lansete trebuie sa se reflecte undeva si cum prea multe chestii nu cuprind ....inelele fac si ele parte din categoria mai ieftin si mai prost .
Gabi...chiar asa tanar esti? :shock: Intr-o vreme, nu existau bete/lansete in comert decat cu inele din sarma, chiar si la varf, voi chiar n-ati prins asa ceva?! :oops: Se taiau in draci si scamosau si firele. Erau tari aia de reuseau sa gaseasca inele de portelan din industria textila si-si inelau singuri betele. Evident, inelele rezistente, din ceramici compozite, pe bat si la fel pe mulineta, la pickup, fac totul. Mai stiti cum se taiau Delta Dunarii, Arges ori Delfin? :mrgreen: As vrea sa vad multi "maestri" de azi, facand un drill cu un peste ( cten) serios cu scule dintr-alea. Iar firele textile, prin nisipul abraziv adunat din apa, sunt criminale pentru orice inele, cat or fi ele de "Fuji". Parerea mea.
Multi chemati, putini alesi...(Pestii!!!) :))

Scrie răspuns