hai sa mai vedem niste pareri si dupaTilea Gabriel scrie:La ce bete a aparut necazul , de curiozitate ?
inelul de varf al lansetei
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
- Tilea Gabriel
- Moderator
Nu mi sa intamplat pana acum de aceea eram curios , e drept nu am tinut un set de bete mai mult de 2 ani dar ii cunosc pe cei la care le-am dat si inca nu au probleme iar betele au avut viata grea . Pretul mic al unor lansete trebuie sa se reflecte undeva si cum prea multe chestii nu cuprind ....inelele fac si ele parte din categoria mai ieftin si mai prost .
Powered by two rods
-
- senior member
calitatea inelelor si textilul folosit ca inintas.am doi prieteni care au acelasi set de bete,ceva aproape identic cu un model de la Jrc,nu mai stiu denumirea sky.....diferenta este ca ce/l care a folosit un inaintas foarte rezistent dar nu special ca inintas are santuri adanci in primele 3 inele.
APCR-CS CARPZONE
folosesc de 2 ani acelasi tip de inaintas textil si aceleasi lansete. Nici o urma de santuri sau alte semne pe inele ..... e CLAR calitatea inelelor lansetei !!!
DUMNEZEU ESTE PESCAR !!!
www.clubul-pescarilor.ro
www.clubul-pescarilor.ro
Gabi...chiar asa tanar esti?Tilea Gabriel scrie:Nu mi sa intamplat pana acum de aceea eram curios , e drept nu am tinut un set de bete mai mult de 2 ani dar ii cunosc pe cei la care le-am dat si inca nu au probleme iar betele au avut viata grea . Pretul mic al unor lansete trebuie sa se reflecte undeva si cum prea multe chestii nu cuprind ....inelele fac si ele parte din categoria mai ieftin si mai prost .

Multi chemati, putini alesi...(Pestii!!!) :))