LINE CLIPS !!!

Discutii despre echipamente si accesorii pentru pescuitul la crap. Tot aici puteti deschide discutii despre produsele aflate in magazinul online.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
M@tr|X|
veteran

LINE CLIPS !!!

Mesaj de M@tr|X| » 03 Ian 2008 16:45

Stiti cumva in ce magazin gasesc asa ceva?

Cam asa arata: http://www.tackleshop.co.uk/ProductDeta ... yID/105/v/
Razvan Grindean
- carp addicted-

George-Alexandru
senior member

Mesaj de George-Alexandru » 03 Ian 2008 17:07

Cred ca te complici degeaba in loc de artificile alea comerciale foloseste ultimul inel.e mult mai simplu,numai sa ai un rod pod care sa/ti permita acest lucru.de gasit le gasesti pe un site on line din craiova.
APCR-CS CARPZONE

M@tr|X|
veteran

Mesaj de M@tr|X| » 03 Ian 2008 17:43

Le-am gasit la CARPIO, merci :-)
Cunosc si eu metoda cu ultimul inel, am praticat-o dar...mai vreau sa schimb....
Razvan Grindean
- carp addicted-

minu
junior member

Mesaj de minu » 03 Ian 2008 18:48

George-Alexandru scrie:Cred ca te complici degeaba in loc de artificile alea comerciale foloseste ultimul inel.e mult mai simplu,numai sa ai un rod pod care sa/ti permita acest lucru.de gasit le gasesti pe un site on line din craiova.
Poti sa fi mai explicit cu metoda cu ultimul inel? Merci

George-Alexandru
senior member

Mesaj de George-Alexandru » 03 Ian 2008 20:26

minu scrie:
George-Alexandru scrie:Cred ca te complici degeaba in loc de artificile alea comerciale foloseste ultimul inel.e mult mai simplu,numai sa ai un rod pod care sa/ti permita acest lucru.de gasit le gasesti pe un site on line din craiova.
Poti sa fi mai explicit cu metoda cu ultimul inel? Merci
pai e simplu ,ca sa nu mai folosim acel sistem ,punem lanseta in asa fel incat hangerul sa fie intre senzor si ultimul inel.daca ai swingere nu mai e o problema ca il poti pune oriunde
APCR-CS CARPZONE

mikecarp
veteran

Mesaj de mikecarp » 04 Ian 2008 07:37

sistemul ala e folosit pt a vedea mai bine muscaturile anemice care nu le detecteaza senzorul.
sistemul lui george nu poate face asta pt ca pt a se misca swingerul trebuie sa miste rotita senzorului.
Carpfishing... A way of life!

Razvan.D
maniac

Mesaj de Razvan.D » 04 Ian 2008 08:45

asta inseamna sa stai o zi intreaga cu ochii pe ele la muscaturi anemice care nu sant detectate de alarme

George-Alexandru
senior member

Mesaj de George-Alexandru » 04 Ian 2008 11:40

mikecarp scrie:sistemul ala e folosit pt a vedea mai bine muscaturile anemice care nu le detecteaza senzorul.
sistemul lui george nu poate face asta pt ca pt a se misca swingerul trebuie sa miste rotita senzorului.
eu nu cred ca are treaba muscaturile anemice cu sistemul si cu swingerul.in primul rand sistemul este gandit pt hengere nu pt swingere.
daca am pozitiona hangerul intre senzor si mulineta fara un alt punct de sprijin al firului,cum ar fi ultimul inel sau acest sistem ,hengerul al aluneca pe fir spre mulineta cand pestele ar slabi si multe altele.deci ultimul inel poate inlocui cu mare succes acel clips.la swinger nu este nevoie de clips,cu toate ca tot cu inelul in spatele swingerului parca e mai bine ;-)
APCR-CS CARPZONE

George-Alexandru
senior member

Mesaj de George-Alexandru » 04 Ian 2008 11:43

PS.
problema nasoale este la cei ale caror trepiede sau rod poduri nu se deschid atat cat sa permita ultimului inel sa fie la 20-30 cm in spatele senzorului,doar atunci esti obligat la clips daca folosesti hengere.
APCR-CS CARPZONE

Scrie răspuns